Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konzervativna nada
Povratak na članak

Desnica dovodi aktivisticu koja će razdrmati naciju

Lila Grace Rose postala je poznata po dokumentarcima koje je snimala skrivenom kamerom u bolnicama u kojima se rade pobačaji

Komentari 153

CB
Conan Barbarin
12:49 11.05.2014.

draže su mi osobe poput nje nego osobe koje promoviraju drogu i gay brakove

VL
Avatar arhaika
arhaika
13:15 11.05.2014.

Haha. pa u ovoj poststaljinistickoj atmosferi izgleda precudni da se netko drzne pizvati nekog aktivista iz tzv drugog tabora. bit ce misle da je aktivizam samo kad se brane prava koja se svidjaju neoliberalnoj kukavelji. gle cuda brani se pravo zacete osobe na zivot. koji desnicarski bezobrazluk. majko mila kad procitam ove komentare kao da sam u poodmaklom orvelovskom drustvu gdje je normalan abortus eutsnazija pedofilija i sl. zanumljivo da se ugoscivao na teret poreznih obveznika pedofilcina gert hekma uz fanfare tzv lijevih udruga a lincovala se reismanica koja je raskrinkavala pedofile. ne hvalite se lhevicarenjem jer vase ljevicarenje je obicni rigidnu mizantropizam pod krinkom ljudskih sloboda s tim da vas boli kiki za djecu. kukavelj bi trebala razmusliti sto da su oni ti abortirani. Sram vas bilo. nema ljudskog prava koje se ostvari ubojstvom drugog. abortus jevubojstvo ma kako se vi trudili ambestirati ga.

VL
NV
novo vriijeme
12:06 11.05.2014.

Svatko ima pravo braniti svoje stavove u tome je bit demokarcije. Na kraju odlučuju građani.

VL
Avatar arhaika
arhaika
13:25 11.05.2014.

Otuzno je kako imaju mrznju prema natruhama drukcijeg. ne daj boze da netko misli drukcije od partije ne daj boze da upotrijebi zdrav razum ne daj boze reci kako ab nije u redu jer zadires u drugo bice ne daj boze progoviriti o tome. ne daj boze zauzeti se za djecu.

VL
Avatar arhaika
arhaika
13:28 11.05.2014.

Jer samo partija ima monopol na naprednost. jadna vam naprednost kad podrzavate ubojstvo novog bica. otkud pravo nekome da odlucuje o drugom stvorenju. pada vam u vodu sva vasa liberalnost kad takvu krucijalnu stvarvrelativizirate

VL
Avatar arhaika
arhaika
13:40 11.05.2014.

Zakljucno. tzv komon sens nam govori o odgovornosti za drugo bice. sva ova relativiziranja idu na ruku orvelovskom drustvu i depopulacijskom pojretu a zamaskurano u tzv prava zena. slicna matrica se ponavlja i kod opravdanja usvajanja djece id strane gejeva gdje se gledaju prava i zelje odraslih a djecu tko sljivi. i to jos proglasevsvojim pravom. znaci svoju sebicnu zelju proglasim pravom i bas me briga. pljuc.

VL
CR
CroHR123
13:51 11.05.2014.

Ljevičarima su najveći neprijatelj argumenti. Nemojte misliti da slučajno izbjegavaju bilo kakvo ravnopravno sučeljavanje. Oni su svjesni da im ravnopravna rasprava uvijek donosi poraz, zato moraju imati ogromnu prevlast u "nevladinim" udrugama, medijima i sl., kako bi imali mogućnost nametati svoje stavove i stvarati sliku da je njihovo mišljenje to koje je većinsko. Zato je cilj svaku osobu koja bi svojim nastupima mogla nekim ljudima otvoriti oči, unaprijed obilježiti otprilike kao nevrijednu slušanja. Otuda i napadi na ovu ženu, jer je ona za njih jako opasna. Pogledajte njene nastupe na internetu, jako je dobra u sučeljavanjima, a za liberale je to velika opasnost, ne bi im baš dobro sjelo da netko ovakav recimo dospije na TV i počne pričati o tome koliki je abortus zločin. Tu ne pričamo nužno o prvih tjedan ili dva, nego o tome da je u nekim dijelovima svijeta legalno ubiti dijete do rođenja, što je u najmanju ruku mučno uopće pomisliti!

VL
FL
flok
13:19 11.05.2014.

dakle, profesore stipe , što je dijete kod siovanja krivo da zaslužuje smrt, u čemu je krivica djeteta

VL
FL
flok
13:12 11.05.2014.

Štulhofer zagovara apologiju pedofilije, Kinsey u svojim knjigama jasno naznačava pedofiliju kao neštetnu pojavu, to može svatko pročitati

VL
FL
flok
13:24 11.05.2014.

profesore stipe, a tko želi ubijati djecu abortusom nek glasa za sdp

VL
FL
flok
13:25 11.05.2014.

komunisti valjda svršavaju kad ginekolozi mrve male glavice kliještima

VL
Avatar arhaika
arhaika
13:33 11.05.2014.

Sva sreca na vigilareu i u ime obitelji na hrabrosti pozvati one koje drukcije misle jer kad ih nspadnu ove kohorte iz vladinih udruga nece biti lako. bitno je da se pedofilcinama pljesce i medijski slavi.

VL
FL
flok
13:33 11.05.2014.

daj, nasilni prekid života jest ubojstvo, definicija ubojstva jest baš ta, nasilni prekid života

VL
FL
flok
13:17 11.05.2014.

Dakle, Kinsey jest apologet pedofilije, pobijte taj fakat ako možete

VL
NE
Nepokolebljiv
13:59 11.05.2014.

Seksualni odgoj postoji i informacije su dostupne. Kontracepticna sredstva su dostupna, jeftina, cak i besplatna, pouzdana samo ih treba koristiti. Cemu onda pribjegavati abortusu i koristiti nesto sto granici s ubistvom kao kontraceptivu. Da li je ubistvo ubiti zivo djete u koljevci? Ganasnja medicina moze odrzati na zivotu djete u petom mjesecu trudnoce koje je pobaceno prirodnim pobacajem. Prema tome svako djete ubijeno u majci ili cak na pola puta u zivot je ubijeno i to se ne bi smjelo zvati abortusom nego ubistvom s predomisljajem. i tako i suditi. Doci ce vrijeme vrlo brzo kada ce biti moguce prezivjeti djetetu i u ranijim fazama trudnoce nego danas pa ce tehnicki biti ubistvo abortirati i djecu u cetvrtom ili cak tercem mjesecu trudnoce. Hrvati su malen narod. Prezivjeli smo svakoga zla i sada kada konacno imamo slobodnu Republiku Hrvatsku da ju izgubimo jer vise nece biti nas je surova tragedija. N zagovaram zabraniti abortus. Pokusavam pokazati na potrebu onih koji imaju bozji dar da mogu zatrudnjeti i donijeti plod do rodenja to ciniti cesce. Zagovaram vise pozrtvovnosti a manje sebicnosti i obitelji s vise djece. Nemojmo sada potezati skupocu zivota jer ako je to u pitanju za svako djete u Hrvatskoj je moguce naci financijske skrbnike iz dijaspore koji ce ga uzdrzavati do punoljetnosti. Brojnost ce isto tako pomagati ekonomski razvoj domovine. Hrvati se trebaju ugledati u Izrael. Malenu naciju s puno djece a svaka obitelj s vise djece ima sponzora koji se o njima financijski brine. Ne govorim o izobilju ali govorim o dostatnosti uz umjerenu skromnost. Bit ce i skolovanja u zapadnom svijetu pa ce taj skolovani mladi svijet graditi zdravu zivahnu naciju i ekonomiju. Propagiram kulturu zivota nad kulturom smrti. Razmislimo i uvidimo kuda idemo sada i kako cemo kao nacija zavrsiti ako ovako nastavimo i onda kako bi velikima mogli postati ako prestanemo biti sebicni i imamo vise djece!

VL
AL
Alkana
14:29 11.05.2014.

Svakako je dobro da se o toj za mnoge žene bolnoj temi otvoreno razgovara. Nisam ni za kakve zakonske prisile i kazne ali nisam ni za to da se istina gura pod tepih. Mislim da je još i dandanas zabranjeno u školama mladim djevojkaqma prikazivati postupak abortusa. Zašto??? Zar ne bi svi trebali znati što je to abortus, kako se izvodi, kakve su posljedice ili prednosti? Zašto se uopće ide na abortus? Uglavnom zato jer su ljudi ili prekomotni i baš ih briga pa se ne zaštite. I onda tu njegovu komociju i nebrigu plaća nedužno biće koje nije ništa krivo. Nitko ne mora imati dijete i može reći ne djetetu ali u pravo vrijeme tj. prije nego ga stvori!

VL
FL
flok
13:42 11.05.2014.

profesore stipe, ovako bi ti se obratio mali abortirani, "čiko što sam ti ja radio da želiš da umrem"

VL
BL
bljak007
13:35 11.05.2014.

Svim silovateljima SMRTNU KAZNU!

VL
TT
tTony
15:23 11.05.2014.

liberalna hrvatska dovela je natalitet ispod nule mlade skolovane hrvate svugdje mozete nac osim u hrvatskoj dravu vam vode anti nacionalni elemeni koji ce sutra sebe zvat evrpljanin jer ne zele bit hrvati hrvatska triba jaku konzervatinu stranku ako zele zadrzat intedited ili ce te nstat kao mali narod u velikoj lokvi koja se zove evropa to sto vi zovete demokracija da vam tudjini kroje gace ako se neko potuzi odma mu stave etiketu ustase ,fasista ,nacionaliste i to vec traje sedamdeset godina

VL
TA
taknekak
15:42 11.05.2014.

čuj ovo: "kada su organizirali gostovanje Judith Reisman koja je s konzervativnih pozicija kritizirala preliberalni zdravstveni odgoj ministra obrazovanja Željka Jovanovića" govoriti logikom zdravog razuma naziva se sa "konzervativnih pozicija".. inače Kinsey institut nije pobio nijednu tvrdnju Reismanove, jer su jer su sve činjenice. jedino što Kinseyev Institut poriče, da je Kinsey osobno silovao djecu, a inače sve ostalo je priznao i sve su to poznate i dokazane činjenice. glavn teza kinseyeva instituta, koju oni ističu javno i teza cijele "znanosti", je da djeca odmah od samog rođenja imaju seksualnost i da se se ta seksualnost mora podsticati. kome to odgovara zna se.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.