Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko okuplja
Povratak na članak

Desni savez: HDZ s BUZ-om i HSP-om R. Tomašić

Te dvije strančice početak su HDZ-ova okupljanja stranaka od centra nadesno, odnosno formiranja Antikukuriku koalicije

Komentari 15

BA
baiser
20:39 23.11.2012.

. bbbbuuuuaaaahhhhhhhh . Ovoga Karamarka kad vidim odma dobijen proljev... Uh, nadan se da mi nije nestalo wc papira... . ajme...

VL
BA
baiser
20:35 23.11.2012.

. ha ha ha ha ha ha ha ......

VL
Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
20:37 23.11.2012.

hahahahahahaha

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
21:19 23.11.2012.

Obnovljeni Karamarkov adeze sa Špikom i Rojžom ima sve da pomete pred sobom :-)))

VL
DU
Deleted user
21:30 23.11.2012.

"HDZ s BUZ-om i HSP-om R. Tomašić" ---------------------------------- Valjda Ruža Tomašić sa HDZ-om.......Ona je u toj grupi moralna vertikala, inteligentna i prijemčiva hrvatskom biraču. Karamarko bi trebao biti sretan što Ruža želi s njim. Osobno, ja joj takvu avanturu ne bih NIKAKO preporučio.

VL
SB
sb5
21:40 23.11.2012.

vratite nam Ivu,,,,,,,,

VL
CH
Charles
21:46 23.11.2012.

Logično. To su sve stranke koje je pregazilo vrijeme: BUZ - vrijeme ih je pregazilo po naravi stvari. HSP - Starčević je osnovao stranku s idejom da Hrvatska ima pravo na svoju državu. Nemamo li državu? Čemu onda HSP više postoji, koja je svrha te stranke? HDZ - ako je ikoga pregazilo vrijeme, HDZ je u toj disciplini sigurni prvak svijeta

VL
ST
sttipe
18:11 24.11.2012.

sve jad do jada..karamarka,mislim da bi ga i onaj cigo,šta su ga zvali kicoš,pobjedio na izborima..ako ništa drugo bar je za nas, idealan izbor..ova država nebi preživjela 3 put na vlasti ni hdz,a bogami ni sdp..

VL
MA
marko53
23:11 23.11.2012.

Umirovljenici tamo, umirovljenici vamo??? Kad će državom vladati radni čovjek?Zato i imamo ovolike namete.

VL
Avatar nekakav
nekakav
22:42 23.11.2012.

ajde kukurikači, što vam treba na svim forumima omalovažavati druge stranke? pa pogledajte dosege svojih na vlasti.20% predhdzovih investicija imate, smanjivanje realne plaće, enormno povećanje nezaposlenosti, nelikvidnosti... proizvodnja? pa što ste vi u stanju pokrenuti? osim osnivanja plenuma ,agencija, sve ono što ne proizvodi, nego bi upravljalo tuđim prihodima! unatoč svemu narod pamti da je hdz imao sluha za njega. korupcija, kriminal..to se zaboravi, vjerujte mi. kad pogledate sad svoje na vlasti, znam da vam nije lako. nemate više niti jedan argument da kritizirate hdz. ne pali više da je za sadašnje probleme kriv hdz! to su vaše odluke. ako znate kako, dajte, pokažite. smanjite te poreze! al ne, vi ste podigli pdv, dvostruko više nego hdz, al sa spregom sa medijima to nije harač. jako lijepo. mislite da ćete dugo? prva vlast koja će pasti prijevremeno.

VL
MA
macor
20:52 23.11.2012.

Kada HDZ-u bude odgovaralo izaci ce sa gospodarskim programom. Rece Karamarko i ostade ziv. A tko j.be drzavu koju bi taj program mozda sada izvukao iz krize , to nema veze.

VL
ZG
ZGexil
22:21 23.11.2012.

ruza tomasic je jedna od boljih izbora trenutno na politickoj sceni hrvatske. samo da ju hdz ne izvoza....

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:57 23.11.2012.

Bogcati koja ekipa,....Kalimero, Djapic, Srb, Ruza i Spika,......kao Disneyland.

VL
ME
Meter
23:02 23.11.2012.

Tko stoji iza te izmišljotine BUZ? Matica umirovljenika? I ja sam njen član a pojma nemam....

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
23:55 23.11.2012.

Karamarko grijesi ! Koalicija sa strankom HSP R.Tomasic nema logike jer HSP nije ujedinjen to je to. Da bi koalicija sa HSP bila pozitivna HSP se treba ujediniti inace ce biti prepucavanja u toj Koaliciji to je to. Sloga Desniceice je od velike vaznosti kako na,m je poznato da bas sloga pri Referendumu 1991 godine je uspjela jer su svi biuli slozni za uspostavu Hrvatske Drzave a isto tako ako se misli dovesti politika u Hrvatskoj koja bude stitila Hrvatske interese onda se treba postici sloga i ujedinjenje svih stranaka HSP-a. inace ce biti neuspjeh te koalicije. Nezaboravimo jos da HSS je od jako velike vaznosti te koalicije koja pod svaku cijenu treba vratiti postovanje i ugled Dr.Franji Tudjmanu koji je bio pljunut po Ivi Sanaderu koji je dobio podrsku u toj tragediji HDZ-a. Karamarko proba sve da bi vratio HDZ u politiku Dr.Framnje Tudjmana i u toj politici ce dobit podrsku jer se je politika Dr.Franje Tudjmana pokazala odlucnom i politikom koja stiti Hrvatske Interese.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.