Naslovnica Vijesti Hrvatska

Desni savez: HDZ s BUZ-om i HSP-om R. Tomašić

Te dvije strančice početak su HDZ-ova okupljanja stranaka od centra nadesno, odnosno formiranja Antikukuriku koalicije
23. studenoga 2012. u 20:28 15 komentara 2 prikaza
'19.10.2012., Trg zrtava fasizma 4, Zagreb - Celnici HDZ-a na konferenciji za novinare u sredisnjici stranke odbacili optuzbe da rade protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Tomislav Karamarko. Phot
Foto: 'Patrik Macek/PIXSELL'

Kao što su još ranije najavili, HDZ je danas potpisao koaliciju s Blokom umirovljenici zajedno (BUZ), a idući tjedan u Vukovaru potpisuju koaliciju s HSP-om Ante Starčević, Ruže Tomašić.

Te dvije strančice početak su HDZ-ova okupljanja stranaka od centra nadesno, odnosno formiranja Antikukuriku koalicije. S BUZ-om će HDZ izaći na parlamentarne i izbore za Europski parlament, a za predstojeće lokalne izbore dat će preporuku da idu zajedno u savez gdje god je moguće. BUZ-ovce je koalicija s HDZ-om toliko ganula da je predsjednik Milivoj Špika rekao kako je “danas povijesni dan za umirovljenike” jer će to biti prva koalicija u kojoj će umirovljenici biti sukreator mirovinske i socijalne politike, a neće ucjenjivati svog partnera nerealnim zahtjevima.

– S Kukuriku koalicijom ne idem u savez jer oni kažu da mirovine trebaju iznositi 25 posto prosječne plaće, što je nedovoljno za dostojan život čovjeka – rekao je Špika. Šef HDZ-a Tomislav Karamarko koaliciju HDZ-a i BUZ-a nazvao je “koalicijom za bolji život”.

– Bolji život je osnova svega. Narod će otrpjeti politička i ideološka prepucavanja – poručio je Karamarko. Kada HDZ-u bude odgovaralo, nastavio je, izići će s gospodarskim programom. Još ne znajući da se povlači zakon o porezu na nekretnine nazvao ga je – agresorskim.

>>Antikukuriku koalicija ima šanse samo s Glavaševim HDSSB-om

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

 • baiser:

  . ha ha ha ha ha ha ha ......

 • Avatar Relaksacijaa
  Relaksacijaa:

  hahahahahahaha

 • baiser:

  . bbbbuuuuaaaahhhhhhhh . Ovoga Karamarka kad vidim odma dobijen proljev... Uh, nadan se da mi nije nestalo wc papira... . ajme...