Povratak na članak

Desetak liječnika u akciji da se smijeni prvi čovjek HZZO-a

Traže da s mjesta direktora odstupi dr. Tihomir Strizrep, među ostalim, zbog “despotskog odnosa zdravstvene administracije prema organizacijskim jedinicama u zdravstvu i zdravstvenim profesionalcima”.
Objava 12. listopada 2010. 132 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 11
 • Dončura:

  Molimo se Bogu da ostanemo zdravi, jer od ovh dogadjanja u zdravstvu boli glava.

  22:13 12. 10. 2010.
 • IDujas:

  Neznam ništa o G. G. i njegovom financijskom sporu s HZZO-om, ali znam da je HZZO najveći problem današnjeg zdravstvenog sustava, to je prava utvrda korupcijem i do temeljite reorganizacije najvećeg potrošača zdravstvenih kuna neće biti pomaka u zdravstvu. Ustanova ... prikaži još! je to koja bi morala biti samo osiguravajuća kuća, a ona je u stvari, vlast, policajac i sudac onima od kojih živi (osiguranicima i liječnicima).

  23:16 12. 10. 2010.
 • xnet0822:

  Bolje vam je da smijenite Milinovića - umjesto da nam ponudi kvalitetnije zdravstvo, on potkrada penzionere i skida im 3 % sa mirovina .....

  10:04 13. 10. 2010.
 • marioneta:

  kako li samo lažu taj Jurković i Strizirep...,,Bože dokle će to trajati???

  15:00 13. 10. 2010.
 • GordanKst:

  HZZO je bio i ostao privatna prćija Andrije Hebrenaga i HDZ-a ! Većeslav Bergman, Hebrangov prijatelj za kojeg je otkriveno kako je POKRAO HZZO je smjenjen. Ali ne da bude kažnjen nego da bude sklonjen kako bi se zataškalo korupciju.. ... prikaži još!.. Zahvaljujući koaliciji HSS-a sa HDZ-om poklonjena mu je fotelja ravnatelja Domova Zdravlja Zagrebačke županije. Bergmana policija nije ispitala! Nisu mu zamrznuti računi !! Nije mu zamrznuta imovina !!! On ne da je slobodan građanin kao vi i ja, nego šefuje ordinacijama u kojima se liječite !!!! TOLIKO O NULTOJ TOLERANCIJI NA KORUPCIJU !!!!! Novinari, pišite o tome. Objavite slike Bergmanovih vila i stanova! I pozdravite Andriju Hebranga. Gordan Maric, bolničar, Zagreb

  16:37 13. 10. 2010.
 • Mladen Miletić:

  Desetak liječnika u akciji da se smijeni prvi čovjek HZZO-a, jel je prijatelj doktor Sanadera !

  18:39 13. 10. 2010.
 • chemica:

  Maknuli su hrpu lijekova s liste samo kako bi uštedjeli. One najbolje, naravno. Ukinuli su i dopunsko zdravstveno osiguranje nezaposlenima. Nisam iz struke, ali da počnem niz MIlinovićevih svinjarija. Medicinari, nastavite, molim. To je za dečke iz središnjice koji će ... prikaži još! se ubrzo obrušiti na ovih par doktora koji su imali muda javno istupiti protiv hdz-ovske mafije. Jadni ljudi.

  23:06 13. 10. 2010.
 • doktorica:

  Liječnici su postali taoci zdravstvene politike,rješenje je u razbijanju monopola HZZO-a,i diktature MIZ-a te lokalnih moćnika u sprezi sa ravnateljima domova zdravlja.

  08:47 14. 10. 2010.
 • IDujas:

  GordanKst /* */ Tvoj post je ogledni primjer politikantstva, jer kad brojiš HDZ \'lopove\' broji i one SDP-ova, potsjetit ću te, na čelu te ustanove bio je i dr. Nikica Gabrić spec. oft. koji je istovremeno bio vlasnik privatne poliklinike ... prikaži još!ke (Svjetlost) koja je imala a vjerujem da i danas ima ugovor s HZZO-om, pa je dotični gospodin u svojoj poliklinici ujutro pisao račune a u podne u HZZO-u potpisivao naloge za njihovo plaćanje. Ono na što pokušavaju liječnici upozoriti jest neodrživost postojanja ovakvog katastrofalno organiziranog mastodonta kakav je HZZO-a, glomaznog, skupog, nefikasnog i do maksimuma korumpiranog (bez obzira vodio ga HDZ, SDP ili netko treći).

  09:36 14. 10. 2010.
 • doktorica:

  uz tih deset liječnika trebali bi biti svi,ali su uspjeli razjediniti liječnike prijetnjama i novčanim kaznama....

  11:46 14. 10. 2010.
 • Gento:

  BTW glede HZZO-a i gore spomenutog Bergmana svima nam je jasno da je ovaj novi Strizirep samo nastavio HDZ politiku. Naime novi je totalni poslušnik Hebranga i zajedno sa Bergmanom je upleten u sve i svašta. Bila je srcedrapajuća scena ... prikaži još! kad je nakon smjene Bergmana u središnjici HDZ-a plakao jer ga Milinović nije imao namjeru postaviti ali je ipak pristao nakon svađe sa Hebrangom. Tu je Sanader odrezao i izričito tražio da se nastavi tamo gdje je Bergman stao.... To što je danas istraga metnuta pod tepih za Bergmana svjedoći o samoj Kosorici gdje je ta njena bezpoštedna borba protiv korupcije. Naime, koliko se priča po kuluarima Ministarstva zdravstva, ako USKOK pokrene istragu u HZZO-u, financijski najjačoj političkoj instituciji, pada i sama Kosorica ali i drugi podpredsjednik vlade kao i sam Hebrang.

  09:08 15. 10. 2010.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.