Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u posljednja 24 sata
Povratak na članak

Deseci mrtvih u krvavim napadima na tri afganistanske provincije i Kabul

Islamska država preuzela je odgovornost za prva dva napada. Meta Islamske države bilo je vozilo afganistanske vlade

Komentari 4

TO
Toni66
19:29 25.07.2019.

u Kabulu, u kojemu je za dva od tri bombaška napada odgovornost preuzela Islamska država, objavila je u četvrtak novinska agencija Amaq. Koju kako znamo niko nikada ne pozna niti je aktivna na zapadu ili istoku ili kome nešto znaćii ... Naravno da je i nakon 18 godina nekima krivo što su okupirani . Ali kavu vezu ima neka druga " Islamska država" sa Afganistanom ? Dali netko zaista shvaća o čemu je riječ tamo ? ( Ameri su odavno uz super pomoč Kurda pobijedili na tlu tu "Islamsku državu" sa kime graniči ta država tko ju je priznao osim NATO saveznika i Kurda ... Nato sa toliko specijalaca tamo i godišnjom likvidacijom na destine tisuća - terorista još nema konačne pobjede jer eto i mrtva država se usudi u sami centar moči doći ? Sa čim raspolaže ta "država" islamska sa koliko zrakoplova podmornica koliko tenkova koliko satelita Interneta ili druge logistike . Tko im je predsjednik tko ministar obrane od te države skim graniči . sve države molim ? Nije li to neka fikcija podvala ništa od toga . A Kurdi su poslani od SAD-A da tamo čuvaju Siriju od i Assada... Zašto imam osjećaj stalno da netko vodi politiku .. Dok je tamo terorista ima i zabave a i ogromne nabave , te zarade inače se ne isplati toliko dugo ljude dati da se tamo mlati ...

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
20:24 25.07.2019.

Ovaj članak treba kao biti za utjehu familiji

VL
ČO
čombebe
23:43 25.07.2019.

Pa mi smo u ratu s njima i sreća je da ratujemo na njihovom teritoriju.

VL
DU
Deleted user
21:03 25.07.2019.

covjek je najinteligentnija zivotinja. borba protiv terorizma je nemoguca dok god se ne uklone razlozi terorizmu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.