Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVACIJA 25. AMANDMANA
Povratak na članak

Demokrati pripremili rezoluciju: Od Pencea traže smjenu predsjednika Trumpa

Ako Pence ne odgovori, demokrati će po drugi puta pokrenuti postupak smjene Trumpa

Komentari 1

Avatar GRDASIC
GRDASIC
12:40 11.01.2021.

Jasno je da je velika štetočina na čelu najveće terorističke sile svijeta Amerike. Dobro je da je razotkrio svu bijedu istinite američke politike prema Europi i Svijetu. TO je interes, grabež, ucjene i utjerivanje demokracije bombama i smrću. Da postoji neka pravednost u Svijetu bilo bi dovoljno materijala da i Trump i prethodni predsjednici odgovaraju za genocid i smrt mnogih naroda. Lijepo je pokazao Europi da NATO savez služi isključivo i samo kao alat BIJELE KUĆE. Da je Europa samo i jedino tržište i kolonija ili vazali aktualne i bivših administracija u Americi. Recimo blaže da su američke pudlice. Sada imaju dovoljno posla sa svojim diktatorom u Bijeloj kući pa ne mogu aktivirati neke nove ratove ili narediti nuklearne udare no istina je da ima još dana i da bi Trump mogao dati kobne naredbe. No hajde nekog dobra ima jer će svijet ostati neko vrijeme miran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.