Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA
Povratak na članak

Demerje: Vozač se zabio u naplatne kućice

- Sam Bog nas je spasio, što je ispred ulaza bio stup - rekao je jedan od troje radnika koji su bili u prostoriji ispred koje se zabio kamion.

Komentari 5

OB
-obrisani-
07:08 28.11.2009.

večina šofera nije mogla izućiti željeni zanat te su kao zadnju životnu šansu vidjeli za volanom ...rezultati tog stjecanja zvanja čitaju se svakodnevno u novinama

VL
DU
Deleted user
10:23 28.11.2009.

POKRAJ, a ne: \"... u ulaz zgrade PORED naplatnih kućica ...\" RAZGOVARAOl, a ne PRICAO!!! \".... Bio je pri svijesti i pričao s liječnicima ...\" Ti, VN, \"novinar\", ocigledno si dosao od nekud iz BiH ili od kuda li uu Hrvatsku. Nauci jos da mi velimo ama bas uvijek tu u Hrvatskoj POKRAJ a ne PORED i da PRICATI u Hrvatskoj znaci \"cavrljati, tracati, razgovarati prijateljski s nekim, i td.\" a ne ovako kako si ti to napisao ovdje .. Uci ti Hrvatski od nas tu u Hrvatskoj a ne da mi od tebe ucimo taj yebbeni bosanski.

VL
KO
konkord
12:32 28.11.2009.

Da novinarčiću dobro ti silverback kaže, nauči govoriti i pisati Hrvatski jezik od nekoga tko ne zna gramatiku (silverback). A na Bosanskom jeziku dragi silverback ne kaže se pričao već se kaže divanio, ali nije bitno. Uglavnom ako želiš naučiti nekog nešto prvotno ga nauči da ne psuje.

VL
GV
goran vrtaric
12:44 28.11.2009.

Silverbeack (to zvuci Hrvatski) ja mislim da se nije educirao jer nije imao percepcije, pa je bilateralnim odnosima sa svojim kamionom, pritisnuo pogresnu genglu i cinculatorom izazvao kurslus, pa su mu gefugne pukle. Ja neznam koji je vama djavo ili vrag ili diavolo ili kako to sada po Hrvatski treba da se kaze pa vjecno ispravljate nekoga zbog \"Hrvatskog\" jezika. Na HTV u i u svim oblicima javnog informiranja koriste se rijeci od kojih mi se povraca, na primjer edukacija percepcija ili da ne nabrajam, i to svi prihvacaju pa sada i kumice na Dolcu u Zagrebu pricaju kako se moraju educirati u trgovini. Pocistite smece pred vlastitim vratima i izvadite balvan iz vlastitog oka, tek onda mozete kritizirati druge. Moj djed je umro a da nikad nije rekao ogledalo ili zrcalo, za njega je to uvijek bila spigla i drugi germanizmi ili turcizmi. Nije narod, pardon puk kriv sto su nas stoljecima jahali, i sto smo morali zbacivati jahace i nismo imali vremena baviti se \"CISTIM\" Hrvatskim jezikom. Hvala na paznji!!!!!!

VL
OK
okokučnopišalo
15:49 28.11.2009.

Negda za vreme bravara šteri je nej valo šoferi šteri su šteli voziti takše grdosije morali su iti tri leti v školu i nej se dogodilo tuliko nesreči. Unaprijed se izvinjavam za moj maternji jezik raznoraznim \"silverbackovima\"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.