Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Demerje: Vozač se zabio u naplatne kućice

demerje nesreća
Goran Jakuš / Pixsell
28.11.2009.
u 00:22

- Sam Bog nas je spasio, što je ispred ulaza bio stup - rekao je jedan od troje radnika koji su bili u prostoriji ispred koje se zabio kamion.

Vozač kamiona se iza 22 sata u petak zabio u naplatne kućice na silasku s autoceste A1 u Demerju. Vozačkom stranom je udario u stup, a desna strana kamiona se zabila u ulaz zgrade pored naplatnih kućica. Sat vremena kasnije ozlijeđenog su vozača iz razbijene kabine izvukli vatrogasci. Bio je pri svijesti i pričao s liječnicima prije no što su ga odveli u bolnicu, oko 23.30 sati, ali težina ozljeda još nije poznata.

- Sam Bog nas je spasio, što je ispred ulaza bio stup - rekao je jedan od troje radnika koji su bili u prostoriji ispred koje se zabio kamion. Dva muškarca i žena su, kako se doznaje, morali iskočiti kroz prozor kako bi izašli jer kamion blokira ulaz. Jedan od šokiranih radnika rekao je kako je kolega baš trenutak prije naleta kamiona htio izaći kroz ta vrata.

Kako je ispričao svjedok koji je naišao, vozač je počeo skretati i nekoliko metara ranije da izbjegne udarac u zgradu, te se srećom zabio u stup. Kaže kako ga je prikliještila kabina koja se od udarca svinula te on nije mogao izaći.

Nešto ranije se u Staroj Marči kod Kloštar Ivanića prevrnuo kamion s prikolicom. Kako se doznaje iz zagrebačke policije, u nesreći nema ozlijeđenih.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
07:08 28.11.2009.

večina šofera nije mogla izućiti željeni zanat te su kao zadnju životnu šansu vidjeli za volanom ...rezultati tog stjecanja zvanja čitaju se svakodnevno u novinama

DU
Deleted user
10:23 28.11.2009.

POKRAJ, a ne: \"... u ulaz zgrade PORED naplatnih kućica ...\" RAZGOVARAOl, a ne PRICAO!!! \".... Bio je pri svijesti i pričao s liječnicima ...\" Ti, VN, \"novinar\", ocigledno si dosao od nekud iz BiH ili od kuda li uu Hrvatsku. Nauci jos da mi velimo ama bas uvijek tu u Hrvatskoj POKRAJ a ne PORED i da PRICATI u Hrvatskoj znaci \"cavrljati, tracati, razgovarati prijateljski s nekim, i td.\" a ne ovako kako si ti to napisao ovdje .. Uci ti Hrvatski od nas tu u Hrvatskoj a ne da mi od tebe ucimo taj yebbeni bosanski.

KO
konkord
12:32 28.11.2009.

Da novinarčiću dobro ti silverback kaže, nauči govoriti i pisati Hrvatski jezik od nekoga tko ne zna gramatiku (silverback). A na Bosanskom jeziku dragi silverback ne kaže se pričao već se kaže divanio, ali nije bitno. Uglavnom ako želiš naučiti nekog nešto prvotno ga nauči da ne psuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije