Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Župan koji je imao prometnu

Dekanić: Na mene se vrši brutalni medijski pritisak, neću podnijeti ostavku

Vukovar: Ministar obrane položio je vijenac na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata uoči Svi svetih
Davor Javorovic/PIXSELL
26.04.2022.
u 10:26

Zahvaljujem se još jednom svima koji mi daju potporu u ovim, za mene i moju obitelj, mučnim trenutcima, a tvorcima ove priče poručujem da će unatoč svojim nastojanjima morati pričekati redovne izbore – rekao je Dekanić.

Poslije prometne nesreće koja se dogodila prije devet dana župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić još uvijek nije stao pred novinare kako bi rekao što ima i odgovarao na pitanje javnosti. Tri dana poslije nesreće oglasio se prvi put priopćenjem za medije, a danas je medijima poslao drugo priopćenje koje je uslijedilo nakon brojnih upita medija o izjavi, pitanja hoće li podnijeti ostavku, je li govorio istinu te priloga RTL Potraga koji je emitiran jučer.

U priopćenju Dekanić navodi kako se posljednjih devet dana vrši brutalni medijski pritisak na njega, njegovu obitelj, susjede i sumještane, a vezano uz prometnu nezgodu u kojoj je sudjelovao kao suvozač, o čemu je se proteklih dana već javno očitovao.

– Poticatelje ovog medijskog linča, naravno, nije teško determinirati, a javnost lako može uočiti kako je njihov jedini cilj izazivanje prijevremenih izbora pa makar i putem navodnih, nevjerodostojnih svjedoka, svjedoka kojih nema na mjestu događaja niti u policijskom zapisniku. Zbog toga se ne mogu oteti dojmu da su priželjkivali nezgodu s mnogo tragičnijim posljedicama, a ne ovakvu bez stradalih, ozlijeđenih, s isključivo materijalnom štetom – kakvih je svakodnevno uistinu mnogo. Zahvaljujem još jednom svima koji mi daju potporu u ovim, za mene i moju obitelj mučnim trenutcima, a tvorcima ove priče poručujem da će unatoč svojim nastojanjima morati pričekati redovne izbore – rekao je Dekanić. 

Komentara 27

DU
Deleted user
10:45 26.04.2022.

Tvrda je to koža...hdznjarska...obraza nigdje...ni srama...

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:42 26.04.2022.

Čačić je bio ministar u Milanovićevoj vladi iako je u prometnoj nesreći usmrtio dvoje ljudi sve dok nije morao u zatvor. Putite Dekanića na miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije