Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA MIŠKULIN
Povratak na članak

'Dejan Jović krivotvori spoznaju o prošlosti, što je porazno za jednog sveučilišnog profesora'

Bulj, naravno, spomenutim zastupničkim pitanjem (opet pogrešno) ne gađa Jovića, nego neku drugu metu, ali to je već stvar aktualnih političkih odnosa. Kao i nesposobnosti da se prihvati politički poraz. Jovićeva je objava zlonamjerna neistina, a na to je najbolji odgovor argument.

Komentari 110

PS
popevke sAm slagal
10:56 21.11.2020.

Sve dok Dejan Jović, suptilno, usred Zagreba truje studente, sve dok Savo Štrbac prima hrvatsku mirovinu, nešto stvarno nije u redu sa Hrvatskom. Pored toliko zakona zar je stvarno problem donijeti još jedan koji bi ispravio takve anomalije?

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
10:37 21.11.2020.

Recite bobu bob, a dejanu joviću čedo.

VL
SW
Sweet
10:57 21.11.2020.

Jović, Pupovac, Kajtazi, Furio Radin... Sve su to etnobiznismeni. Cijeli život ništ drugo nisu radili a pare idu od Sabora, političkih funkcija, ovih onih odbora...

VL
CM
Crni_moj
11:16 21.11.2020.

Ako netko ikada uništi Hrvatsku to će biti sami Hrvati tako je bilo do sada i zašto bi u budućnosti bilo drugačije. Sve ostalo su floskule

VL
GA
Gajger
11:32 21.11.2020.

Da se podsjetimo, gospodin Jović nekoliko je godina bio savjetnik bivšeg nam predsjednika Josipovića, neumornog tragača za ustaškim gujama.

VL
Avatar film
film
11:05 21.11.2020.

jadnik,boli ga hrvatska država,baš mi ga je žal....

VL
Avatar MK3
MK3
11:02 21.11.2020.

Hrvatski Narod i njegova država tu su od stoljeća sedmog... A jedini projekt koji je već dva put propao je onaj unitarističke Jugoslavije - jednom propao radi retardirane velikosrpske ideje a drugi put propao radi retardirane Jugo-komunističke ideologije (ako io i to nakon retardiranodsti dogovora Tito-Karađorđević 1944 nije velikosrpska ideja)....

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
10:45 21.11.2020.

on je dokaz da se diplome kupuju u banjo luci , kak takav tulipan mose bit sveucilisni profesor .

VL
IL
ilustrator
11:21 21.11.2020.

kamen spoticanja navedene družine je hrvatska. mi je imamo, oni je ne prihvaćaju

VL
DU
Deleted user
11:35 21.11.2020.

Inače, za one koji prate gore navedenu problematiku - ništa novo, Jović je imao blog na srpskom portalu Peščanik i tamo je, po prvi put, iznio vrlo zanimljivu tezu o tome da li je JNA izgubila rat ili ne -- što je odmah upalo u oči hrv. javnosti, ne zaboravite, radilo se o savjetniku tadašnjeg Predsjednika RH Josipović (quote 2014./Predsjednik Ivo Josipović bio je jučer prisiljen distancirati se od najnovije teze svoga glavnog analitičara Dejana Jovića koji je ustvrdio da je referendum o hrvatskoj nezavisnosti u svibnju 1991. bio “vrlo neliberalan”/) koji je dobio naposljetku i Šimecki s te pozicije. Ukratko, ništa novo pod kapom nebeskom - da se u yugo celofan umotavaju velikosrpski stavovi, a naposljetku, kad je Josipoviću prešlo preko ruba strpljenja, onda znate koji je to intenzitet "parodiranja na teme nezavisnost RH" bio...

VL
Avatar MK3
MK3
11:13 21.11.2020.

Retardirano je što je politika ćije je Dr. Dejan Jović kontinuitet u 100 godina napravila od Subotice, Zemuna, Vukovara, Banja Luke, Sarajaeva, Kotora (pa i Knina i Kosova)...

VL
ZI
Zir
11:25 21.11.2020.

Cesto smo zadnjih godina bili svjedoci"spontanih" skupova studenata na filofofskom faksu, naravno u pozadini vodjeni rukma liberalnih profesora(antifa), zato bi preporucio studentima da "spontano" kazu na glas da im Dejan Jović nije po volji da slusaju njegova predavanja i ista bojkotiraju, klin se izbija klinom, to i Dejan dobro zna!!

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:42 21.11.2020.

Jović je deklarirani čedo i on to ni ne krije ali pitanje je zašto onda nije u srbiji nego je u Hrvatskoj?

VL
MI
mistre
12:07 21.11.2020.

ORJUNAŠKI drek Jović . Neandertalci propale šugoslavije .Zivila HR

VL
DU
Deleted user
12:26 21.11.2020.

Odličan tekst i mogu samo poželjeti više takvih tekstova u kojima se razobličuju takvi tipovi. Počeo je predsjednik s notornim Puhovskim i šteta što nije nastavio. Previše je u javnom životu onih koji nikada nisu niti jednu jedinu lijepu riječ rekli o samostalnoj Hrvatskoj. Dok su istovremeno gadili po njoj kad god i gdje god su imali priliku. Neka ih, demokracija je, ali demokracija je i razobličiti ih i svesti na ono što ustvari jesu. Samo naprijed!

VL
MA
Mali2000
13:55 21.11.2020.

Slažem se da je ideja o državi bila dobra, ali realizacija je bila katastrofa i ovo što je ispalo nakon 30 godina se može reći da je toliko loše da bi bilo najbolje kada bi se moglo sve resetirati, srušiti i izgraditi ponovo iz temelja.

VL
MI
mikro
11:49 21.11.2020.

Fakulteti u Hrvatskoj su puni takvih kao Jović. Fakulteti društvenih usmjerenja su dno EU, a prirodni(medicina i tehnika) zbog njih ne mogu naprijed

VL
AR
ares2020
13:46 21.11.2020.

Ako će se uskoro donijeti zakon (nebitno pod kojih imenom i obrazloženjem) koji će omogućiti vojnicima tzv. Republike Srpske Krajine, kninđama, arkanovcima i sl. mirovinu koju će im isplaćivati RH onda stvarno Hrvatska jest nakaradan i propao projekt.

VL
Avatar Barba
Barba
15:10 21.11.2020.

Valja preispitati njegovu kompetentnost da bude sveučilišni profesor. I u tome nije jedini na FPZ-u. Tamo je leglo takvih individua koji predaju svoje predmete govoreći ekavicom i negirajući državu koja ih plaća.

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
15:46 21.11.2020.

Ma jasno je Dejanu Joviću da je Hrvatska demokratska država, a da je Jugoslavija bila nedemokratska diktatura. No, Dejan Jović je potpuno umočen u velikosrpski nacionalizam i imperijalizam, doduše, u nešto uvijenijem i intelektualnijem izrazu. Dejanu Joviću je, kao i beogradskoj velikosrpsko-nacionalističkoj političkoj eliti, svaki format koji negira i isključuje hrvatsku državu prihvatljiv. Pa bio to liberalni jednostranački sustav, bila to otvorena Karađorđevićavska ili Brozova diktatura, bilo to nešto četvrto, peto, šesto, samo da onemogući samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu. I naravno da su onda hrvatske patriote koji su bile spremne ratovati i ginuti za hrvatsku državu za Jovića etnototalitaristi. Ali, Srbi i Jugoslaveni koju su bili spremni ginuti za Jugoslavensku (velikosrpsku) nedemokratski diktaturu, valjda, nisu etnototalitaristi, kao što za Jovića Bugari, Španjolci, Rusi, Šveđani i drugi, nisu etnototalitaristi kada su se spremni boriti za svoje države, ali za Hrvate vrijede neka druga pravila u svemiru Dejana Jovića.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.