Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju
Povratak na članak

Davor Štern: Ina i MOL trebaju se spojiti u jednu tvrtku

Davor Štern u Večernjem listu predlaže rješenje za narušene odnose države i MOL-a u Ini

Komentari 33

Avatar comparator
comparator
09:15 24.04.2016.

Dvije milijarde eura je nekom podijelio s Rusima . Mislim da Hrvatskoj hitno treba zakon o smrtnoj kazni . A kažete da Balenovićka pretjeruje !

VL
4M
4mazge
11:26 24.04.2016.

Ovaj čovjek je cijelo vrijeme znao što se događa u problematičnoj ralaciji INE i MOL-a...., te je sad u najmanju ruku neukusno da išta govori retrogradno! Štern je čovjek upitnog morala kad su miljoni po srijedi! Pokazao je da je spreman zaštititi svoj udio u zaradi što god da se dogodi!.....što je očekivano....ali ne i moralno

VL
AP
apolon
10:26 24.04.2016.

Nagradno pitanje ...ciji je u to vrijeme bio. T. Dragicevic..?

VL
DH
dalibor.hren
14:18 24.04.2016.

Štern priča, savjetuje, dijeli lekcije ko da i sam nema prste u pekmezu!

VL
M3
Miške 3
08:17 24.04.2016.

I onda sav novac i imovina legalno ode iz Hrvatske. Veliki je stručnjak taj Stern koji jer podao "Biijele noći", još u doba mraka pokrao INU i pobjegao svojima u Philip Broders. Poslije se vratio , naravno , kao žrtva.Istii lik kao i Đureković.

VL
AP
apolon
10:24 24.04.2016.

Za njih info ...D.Stern je zidovskog porijekla a Bijele noci prodane su za vrijeme sefa INE. T. Dragicevica

VL
LE
LeonardS
09:27 24.04.2016.

Savjeti čovijeka koji je sto posto znao što se događa na relaciji INA-MOL, to je strašno

VL
Avatar think pink
think pink
09:45 24.04.2016.

kaže "stručnjak štern" - "Da smo imali konzultante 2003. i 2008., tijek stvari bio bi potpuno različit jer bi oni upozorili na poteškoće." - to hoće reći "da smo imali mene"... hahahaha

VL
GU
General_U
12:08 24.04.2016.

prodali dvadeset pet posto plus jednu dionicu za četiristo dvadeset miliona dolara račan i ekipa. sanader prodao dvadeset dva posto dionica za tri puta više novaca.kad su prodavali inu račan linić dragičević i berloščić koji je bio direktor za istaživanje i proizvodnju nafte u siriji namjerno su prešutjeli da su u siriji otkrivena nalazišta vrijedna dvadeset milijardi dolara kako bi mogli po ionako sramotno niskoj cijeni prodati inu mađarima. taj berloščić je poslije nagrađen visokom pozicijom u molu. pljačka stoljeća u režiji malog ivice linića dragičevića i kompanije na našu žalost samo jedna u nizu.

VL
DO
doktorica
09:22 24.04.2016.

muljanje bez kraja

VL
DA
darwil
15:56 24.04.2016.

Samo treba vidjeti imanje u Pilama kod Stubaka koje je Štern stekao za vrijeme socijalizma,pa vidjeti kako se uvlači Bandiću i konačno što je ikada napravio za opće dobro a ne samo za sebe.Jao si ga nama i takovim strčnjacima. Kao da ja Todoriću ponudim da se spojimo u jednu firmu sa istim pravima a ja imam kiosk ili ga namjeravam imati.

VL
AP
apolon
10:16 24.04.2016.

Nepismeni trolovi u 21 ofenzivi...?

VL
AN
anticenzura
09:39 24.04.2016.

Ovaj covjek je Madjar porijeklom i jedan od najodgovornijh za propast INA-e. Nemojte da vam slucajno pada na pamet, ali sucajno, da stavljate vise vase kleptomanske sape na ocevinu i djedovinu Hrvatske djece, bolje da vas nema. INA-u moramo vratiti nasoj djeci, a vi cete kad tad odgovarati za zlocin nad Hrvatskim narodom. Obecavamo!!!!

VL
CI
cinbenik
09:27 24.04.2016.

Bilo kako bilo cinjenica je da je INA produkt totalitarnog komunizma iz socijalnog samoupravljanja,a da su lazno domoljubni strucnjaci upropastili i taj dragulj Hrvata kao i ostalu totalitarnu komunisticku imivinu u Hrvata.....Nije covjek i nemoze biti strucnjak kada unisti naslijedjeno blago iz SRH.....Hrvatska je vidjela jako malo strucnih Hrvata id 90ihrezultati sve kazu....Imali smo najtezi put osamostaljenja i unistenje svega Hrvatskog......a dobili zagarantiranu HRvatsku AVNOjem uz tolike zrtve i devastiranu ekonomiju.....Inali kaput ,a sa HDZeom nam ostao rukav.....Sve strucnjak do strucnjaka,podijelili i raselili Hrvate i nenazirw se kraj.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
09:23 24.04.2016.

Strašno je koliko ovi Hdzeovi izdajnici mrze i uništavaju Hrvatsku

VL
CI
cinbenik
09:00 24.04.2016.

Sasvim je logicno da ako je INA prodana zlorabeci Hrvatsku na HDZe nacin,taj ugovor bude nistavan,i da se radi novi,a ne mi joope imamo vladu i lobiste koji rade u interesu MOLa,a ne Hrvatske....Pa u Sam Stern lobira da je tu najmanje kriv Sanader i HDZe.

VL
CI
cinbenik
08:54 24.04.2016.

Zar je bili Hrvata strucnjaka u totalitarnom komunizmu.....Eto Stern ZNA da je sve krenulo id Racana,a do njega je sve cvalo u Hrvatskoj.Ako je i krenulo id Racana sa dobrim namjerama da se nadokbadi unistenje Hrvatske u Tudjmanizmu,nije dugo trajalo HDZe je preoteo mandat uz pomoc crkve i Racanov projekat sa INOm poveo u zlocinackom smijeru.Potpuno isto je bulo i sa autocestama Racan osmislio finasije i izgradnju,a onda HDZe zlo pokrali sve zivo od tog projekta......Ili recimo Milanovic i Cacic predlagali concesiju autoceste,lazno dimoljublje branili,zaposjelo vlast i sada bi sve rasprodali,a onda krivili Milanovica i kukeiku jer su to oni predlagali...... Stern se strucno poHDZeio,pa njegovu strucnost treba promatrati sa rezervom......

VL
AP
apolon
07:46 24.04.2016.

Iskusni politicari moraju slusati struku a Stern je dokazani strucnjak.

VL
CI
cinbenik
10:58 24.04.2016.

Od HDze postojanja,Hrvati se dijele.Odmah po dolasku pravili su "spidkove za ostrel,a kada su na uvalili u rat,onda su spidkopravitelji pobjegli i vratili se da se upisu kao prvoborci.Znaci nema veze "ciji je" netko proGercegovacka vlada iz emugracije 90ih,je samo uskladjivala zakone,kako bi opljackali do tada,bogatu Hrvatsku,a onda smo te zakone vracali na pred HDZe vrijeme da bi usli u EU.Racan poceo spasavti Hrvate od pretvorbe i privatizacije,morao je donijeti odluku da se nesto proda,a onda su lazni domoljubi HDZe stozerima,svrgnuli Racana,a njegove projekte nastavili pljackati na HDZe nacin.Da nije "glavni" davao svjetlo,nitko nebi smio pljackati,a HDZe uvidio alibi pa prodao INU i opljackao autoceste,Znajuci da ce omadjijanim lako reci da su krivi totalitarni komunisti i UDBSI i Mesic osnivac HDZea,a pomagao je Cacic ,linic i don Grubisic....Jelde

VL
M3
Miške 3
18:48 24.04.2016.

A u čijoj vladi i kada je Stern bio ministar gospodarstva? Zaboravljate židovski naftni lobi u Philip Brothersu gdje je radio Stern nakon INE. Od Philip Brothersa poslan u Moskvu. Bez tog lobija nisu se prodavale "Bijele noći".

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.