Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Davor je moj prijatelj. Razlaz je nastao zbog odluke Mosta'

HDZ će uvjerljivo pobijediti na ovim izborima, imat ćemo najveći broj župana - poručio je Plenković

Komentari 37

Avatar juricamesko
juricamesko
10:16 17.05.2017.

Plenkovicu u hr politici prijateljstva traju od zalaska do izlaska sunca.onaj tko te danas prinateljski kritizira sutr ce ti okrenuti leda a da niti ne trepne.

VL
Avatar Becarina
Becarina
10:24 17.05.2017.

S takvim prijateljima nisu potrebni neprijatelji, stara narodna.

VL
Avatar southman
southman
10:09 17.05.2017.

Vidim da većina ushićeno komentatira kako je vlada pala. Očito zazivaju novu vladu sa Bernardićem, beljakom, Vrdoljakom, Miletićem i Petrovom. Ako je to spas za Hrvatsku onda nam doista nema spasa !!

VL
DD
ddh
10:34 17.05.2017.

Nije nevjerojatno, da se na forumu iznose izljevi mrznje i lazi prema Premijeru. NIje nevjerojatno, jer je IQ crvene publike zajedno sa medijima i tvorcima tih medijskih spletki i podvaljivanja na jako, jako niskom nivou. Nije nevjerojatno jer ti koji spletkare i koji izmisljaju i lazu nisu sami krivi. Krivo je i pomanjkanje kucnog odgoja. Jer povezivati ministra Marica sa nekakvom pljackom u Agrokoru, je ne samo nebuloza, nego i izraz umne poremecenosti i pomanjkanja i najmanjih civlizacijskih normi. Govoriti o pljacki je bez dokaza je ne samo degutantno, nego i pokvareno i podmuklo. Obicno se kaze, da jedan narod ima vlast kakvu zasluzuje. To i vrijedi za vecinu u Hrvatskoj. Ali za pljuvace po forumima i 97% medija to ne vrijedi. Ti nisu zasluzili niti tu Vladu niti premijera Plenkovica. Ti zasluzuju, da im Vladu vodi totalno nesposobni steber Bernardic i da ministri gospodaratva i financija budu Pernar i Maras.

VL
AO
ante.oreskovic75
11:13 17.05.2017.

Čudan neki x_y volio bi znati štap misli kadxsebe vidi u ogledalu

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
09:10 17.05.2017.

Nema vlade bez domoljubnog viteza Pupavca, to je i Vasi jasno.

VL
KA
karlodrago
21:59 17.05.2017.

Plekoviću pazi leđa Stir ti nije prijatelj .Tako se ne ponaša pravi prijatelj izgleda da vuče na Most.

VL
Avatar javorko
javorko
10:44 17.05.2017.

taj steir ne djeluje bas pretjerano inteligentno..

VL
TT
tTony
19:44 19.05.2017.

Stier i Pelenkovic imaju slicnu viziji politike drzeci se Tudjmanove vodjenje politike HDZ-a zamisljenje kriscanske demokracije koja okulja ljude sa moralom krscanstva sa desne i lijeve strane ,zato je tesko zadovoljit sve druge koji ne vole takvu politiku . Izjave koje daju podudara se sa nacinom kako razmisljaju svaki drugi komentra kako ne podrzavju jedan drugaoa je suvisan.

VL
CI
cinbenik
04:46 18.05.2017.

Najbahatiji i nenarodniji premijer ikada u povjesti,koji je diktatorskim potezima sam sebi unistio lazno domoljubnu vladu na celu sa vojno nesposobnim braniteljem iz nije briselaa,da nije smijenio ministre,imao bi i Marica i ministre,ne nije smijenio Stira zbog slicnih razloga.MKMPiske tipicnoo za HDZe lazno domoljublje,sto je njima dozvoljeno nije nikome,pa tako imamo nenarodnog i nebiranog pobjednika za premijera,kao i presednika sabora.

VL
SN
snovakor
14:29 17.05.2017.

Budimo realni gospodo (oba spola) Političari !!! Svi ste vi isti ! ..Imate svi jedan i samo jedan isti cilj !!! A to je držati poziciju što više i što više stolaca i odlične plaća za ništa urađeno !!! Voditi Voditi državu s tuđim novcima i pravit se pametan kako ste vi nešto napravili ...a zapravo ništa ne radite ... nego rade poduzeća i novac koji stiže u Proračun i s kojim se vi razbacujete i trošiti kako se vama sviđa ! Dajte pokrenite Referendume za sve vaše važne poteze, kao što se to radi u Švici, pa da vidimo što ćete smijeti raditi s državnim novcima i što ne ! ... Svaka čast izuzecima.

VL
DR
drugPlenky
09:15 17.05.2017.

Ovako je i Kosorica pričala misleći da ima podršku u stranci a onda je glatko izgubila. To bi drugPlenky trebao znati bio je njen zamjenik na izborima. Dakle da citiramMirjanu Kasapović: Vlada je de facto pala

VL
NL
nenad.levar
19:55 17.05.2017.

dakle,jedini krivac je plenkovic i ovo sa mostom mu ej bila politickja greska,naravno iz alčedja mosta je rpegovaraos a hss-om kreso beljak g a jeprevario kao i vrdoljak,,isto tkao ej kroiv az agrokor jer se pravio pametan u ukrajini i prkosio jednmom putinu i zaboravio da ce putin zavrnuti pipu agrokoru i sad imamo posljedicu kolaps hrvatske proivrede zbog plenkovica ,i sad pomalo hdz-ovci shvacaju koliko je ovaj hohtapler pogrijesio i da je hdz od komotne situacije anrpavio neizvjesnu,a u zakonu o vlčadi jasno pise cl 23 da se odluke donose vecinom glasova,dakle u venama plenkovica tece komunsiticka krv on je diktator staljinista i s anikims ene konzultira nego glumi d aje drug tito a nije i to ce ubrzo shvatiti a to mu ej rekoa i capo di capo gregoric

VL
TO
tolitol
10:01 17.05.2017.

Koprca se, koprca Plenki. Europska maska koja mu je pokrivala lice je pala. Onaj igrokaz na vladi koji je upriličio je doista antologijski. Zato mi je žao da ovdje ponovno nije rekao svoj savjet mostovcima koji je onako ponosno objavio u medijima nakon što ih je smjenio: "mogli su otići na wc tijekom glasovanja." Doista princijpijelan političar iza kojeg su se i prije toga naslućivalo kamo taj puše. Obuljenka, Prgomet... Navodno je već nakon prošlih izbora htio u koaliciju s HNS-om. Sad se čekaju lokalni izbori. Puca se po Mostu, a onda ćemo vidjeti što će biti. Hoće li u koaliciju s Pupovcem, HSS-om, HNS-om i IDS-om (možda i velika sa SDP-om). Ili ćemo na izbore. Nema trećeg izbora. Ova vlada je pala. Samo Plenki čeka da vidi u nedjelju kolika je šteta.

VL
IB
iva.begovic
10:39 17.05.2017.

Plenković je lukavo odigrao sa Sauchom i sada čeka rezultate lokalnih izbora da procijeni snagu HDZa. No, ipak jedino ispravno, demokratski i etično, a ne politikanski i egomanski, bilo bi raspustiti Vladu i raspisati nove izbore. Situacija je vrlo delikatna,, naročito u odnosu na slučaj Agrokor, i to zahtjeva otvorene karte koje je moguće istjerati na čistac jedino u predizborno vrijeme. U protivnom ostati ćemo zauvijek prikračeni za istinu: zašto se Todorić neumjereno zaduživao i zbog čega građani moraju platiti njegove dugove, koliki je to iznos i koji je uopće Plenkovićev plan po tom pitanju. Lex Agrokor je donesen na prečac i nikakvu strategiju i moguće scenarije nismo čuli. To je podcijenjivanje narodne pameti. Koja možda drugo nije niti zaslužila, barem onih stabilnih 30 % koji glasaju za HDZ bez obzira na sve.

VL
AA
agaton.agaton.96
09:35 17.05.2017.

http://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/485861/hrvatska-izvrsila-agresiju-na-dragu-prgometa

VL
DU
Deleted user
09:17 17.05.2017.

Samo ti Plenki cekaj sa novim izborima. Agrokor kosturi iz ormara pocinju izlaziti.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:23 17.05.2017.

Ako je povijest......,slijedeći predsjednik HDZ-a je Davor Ivo Stier.

VL
AD
adler77
09:15 17.05.2017.

samo sanjaj. vjerodostojno...hehe

VL
HR
Hrabraja
09:29 17.05.2017.

Zbaci ako netko mulja ja ne smijem dicu ruku protiv njega jer je to cosa nostra. Dobro da smo obavijesteni kako to funkcionira.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.