Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK PROSVJEDA
Povratak na članak

Davor Dragičević u otvorenom pismu poručio javnosti: Oprosta nema, idemo do kraja

Otac ubijenog Davida Dragičevića najavio je još jedan veliki prosvjed

Komentari 8

ML
mladenov
23:58 29.12.2018.

plaćenik paćenik

VL
PL
@ploto@
20:45 29.12.2018.

Ovdje postoje dvije strane medalje.Prva je slomljeni otac koji je izgubio sina i to mora biti svima razumljivo. Međutim druga strana medalje je da se ovaj slučaj promiče regionalno uz pomoć Otvorenog društva i pridruženih organizacija odnosno takozvanih nevladinih udruga sa ciljem da se uz podršku regije sruši vlast u drugoj državi.To je početak stvaranja regionalnog bloka koji bi u sličnim situacijama preko ulice išao rušiti legalne institucije u okolnim državama.Sve jako smrdi na propale jugounitariste od kojih dobar dio parazitira u prije navedenim nevladinim organizacijama koji su zapravo filijale stranih paracentara moći.Što imamo mi u Zagrebu tražioti ostavku Dodika kad ga nismo birali i obrnuto.Soroševim petokolonašima i parazitima je to primarni cilj.

VL
Avatar Grunf
Grunf
19:36 29.12.2018.

ovi četnici i iz pašteta izlaze

VL
DU
Deleted user
19:34 29.12.2018.

kakvog bi nobilo imao interesa posto je imao uvid u slucaj da na kraju odustane tj kaze da je ovo sve politika sto i je.ovaj se ponasa kao neki kauboj...sto nije navrijeme kontrolisao sina sta radi i skim se druzi,vjerojatno je bio isti kao i on...i sve je to ok,on to radi za novac ali nerazumijem ove sto ga prate i podrzavaju i traze kao neku pravdu,vise mi lice na neku sektu

VL
Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
19:36 29.12.2018.

čovjek koji nema što izgubiti niti se ičeg boji više, sa druge strane su oni koje se boje i imaju jako puno za izgubiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.