Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:

'Todorić je iznio zastrašujuće optužbe na račun Vlade'

Davor Bernardić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
23.09.2017.
u 15:06

Danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru, kaže šef SDP-a

O jučerašnjim teškim optužbama koje je na račun Vlade iznio Ivica Todorić danas se oglasio i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, poručujući da je to "samo dokaz da je situacija u Agrokoru puno teža i mutnija od onog što je već poznato u javnosti".

- Ivica Todorić iznio je ozbiljne i zastrašujuće optužbe na račun Vlade, od toga da je ucijenjen, do toga da Vlada Republike Hrvatske pomaže strvinarskom fondu Knighthead i da iza tog fonda direktno stoje Ramljak i Dalić - objavio je Bernardić na Facebooku.

- Danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru jer radi se o kompaniji čiji problemi potencijalno mogu ugroziti sudbine desetke tisuća građana Hrvatske. Hrvatska javnost zaslužuje znati istinu. Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru? Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada? Ovo je još jedna potvrda važnosti istražnog povjerenstva - poručio je Bernardić.

Komentara 36

DR
droza
15:23 23.09.2017.

Bernardiću ne seri! Prije samo nekoliko dana u sabornici, upravo ste Maras, Petrov i ti, prozivali Vladu i Plenkovića kako Lex Agrokorom štite jednog čovjeka, odnosno Todorića.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
15:18 23.09.2017.

Bernardiću, da čujemo, kad ćeš iz SDP-a izbaciti onog ruskog igrača Grbina? Ovako ispadaš nevjerodostojan, osim što ispadaš glup i mlitav.

NA
navijeke
15:28 23.09.2017.

Gledam Bernardićevu izjavu i jednostavno ne vjerujem svojim očima. Taj čovjek mijenja stavove brže nego vjetrokaz smjer. Ima li ljevica bar jednog pametnog i sposobnog čovjeka koji će umjesto populističkih znati postaviti prava pitanja i znati ponuditi i koji odgovor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije