Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEVICA I CRKVA
Povratak na članak

Bernardić je pokazao da je moguće biti ljevičar i vjernik

Letica: Ne bih bio kritičan prema Bernardiću koga je Bog već nagradio jer mu se pojavila Nova ljevica pa će radikali ići prema toj stranci

Komentari 101

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:12 30.12.2016.

To narod ne zanima, neka bude šta god oće, ukinite ovršni zakon, jeste li vi normalni pa narod vam skapava pod represijom, iseljava se okolo tražeći kruha, a vi radite ankete ko je pravi ili lažni vjernik, ovaj je lažnjak i svi oko njega, eto samo da vam skratim nedoumicu, ovršni zakon nas zanima, ukidaj il se miči sa vlasti.

VL
TH
than
00:06 30.12.2016.

Jel' on ikada isao na misu do sada ? Iskreno ne znam, pa pitam. Ako je poceo ici kao politicar, onda je teski licemjer. Istina, niti drugi politicari nisu posebni po tome pitanju.

VL
DU
Deleted user
00:10 30.12.2016.

Ništa čudno da nadrnovinari u Hr miješaju komuniste i ljevičare.

VL
FI
Fisherman
23:59 29.12.2016.

Kako je moguce da netko tko predstavlja ateisticku stranku moze biti vjernik.Nemoze se spojiti nespojivo.Ovo je samo nakaradno namjestanje crkvi.Uostalom ko ide u crkvu i pritom rezervira mjesto?

VL
GV
golub Vaso
01:03 30.12.2016.

vjernici ne idu u rezervirane klupe u katedrali, nego u svoju crkvu anonimno

VL
DU
Deleted user
00:02 30.12.2016.

u državama kao što su Italija ili Njemačka ima puno više praktičnih vjernika u lijevom centru, nego u desnom centru gdje u crkvu idu uglavnom zbog formalnosti

VL
Avatar jebb
jebb
03:14 30.12.2016.

Pa, to je barem jedna karakteristika koja je zajednicka svim politicarima... oni ce biti sve sto treba, oni ce uciniti sve da zgrabe vlast, za saku kuna. Ne treba gledati dalje od Stipe Mesica, zar on nije u jednom dahu pjevao i ustaske i partizanske pjesme!? A i crkva se kompromitira sa ovim znakovljem "rezervirano" na prvom redu... Rezervirano, za koga!? Zar ne bi trebali biti svi isti barem u crkvi? Rezervirano za one koji zele biti vidjeni u crkvi za vlastitu promociju, ili da ih Bog bolje vidi! A ti narode u cosak, u zadnje redove... Sramota, licemjeri!

VL
MA
margaritas
05:37 30.12.2016.

Koji licemjeri,svi će sad postat vjernici prije izbora tako je u svim strankama i na svom razinama. Nedavno sam prisustvovala misi u Mariborskoj katedrali za žrtve Hude Jame , članovi Hrvatskog generalskog zbora u prepunoj crkvi sjedaju na svoje rezervacijee a stari i nemočni njemo gledaju bahatog Šeksa i ekipu koja se došla naslikavati u crkvu gdje bi svi trebali biti ponizni i jednaki.

VL
ST
steve
00:28 30.12.2016.

Ulizavaju se vjernicima, ali u dusi ostaju ono sto jesu. Oni su spremni na sve, ali ja licno ne vjerujem tim KAMELEONIMA.

VL
PA
Pax
02:43 30.12.2016.

Kad je Letica meritum bilo kakvog znanja nije ni cudo gdje se nalazimo.

VL
CI
cinbenik
07:51 30.12.2016.

Crkva je pokazala da je uvjek na strani HDZea,HDZe je pokazao da moze tako vladati Hrvatima i pored povjesnog unistenja nsvega Hrvartskog samo zato sto su proizasli iz emigracije,koju je oblikovala crkva u mrznji prema svemu SRH,a iskljucivo pogodovanje svetoj zemlji HDZe regiji.......Drugi svjetski rat je pokazao da su Hrvati unisteni ,kada je crkva istalirala nebiranu i nenarodnu vlast u NDHa....Domovinski Rat je pokazao da su Hrvati ponovo stradali u experimentu crkve =HDZe i da nikada crkva nije odgovarala za stradavanje Hrvata zbog crkvenih experimenta....Amerika,Njemacka..........napredan svijet je pokazao da nepora politicar ljubiti oltare radi birackog tijela,a da uspjesno mogu voditi drzvo........I ovaj put se pokazalo da kod nas crkva postavlja i bira vladu,nazor,zainat,nebiranu i nenarodnu................a na stetu svih Hrvata,koji se unistavaju pojacanim djelovanjem crkve u politiki.........Zasto samo kod nas crkva bira vladu i pomaze uvjek jednoj stranci,a sve protivnike unistavackog HDZea proglasavaju neHrvatima.......Bernardic i mnogi SDPe i takozvani lijevo,ce ici u crkvu,ali nikada nece imati podrzku i nagovor crkve na SDPe ili neke lijeve,jer su ih proglasili neprijateljema........U svakom slucaju imamo nezaustavljivo iseljavanje od dolaska imamo presednicu podjela i raseljavanja i nazor i nenarodnih,vlasti i politicara,koji jedva sastvaise vladu nezapamcenom politickom trgovinom.sa tajnih sastanaka i dogovora.........sto sigurno koci i zaustvalja napredak Hrvatske i rast,ali ga nemoze skroz zaustvaiti jer su totalitaristi kukuriku ipak udarili temelje i nove standarde.........

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
02:01 30.12.2016.

Bolje da ide nego da ne ide, naškoditi mu neće, možda se i preobrati pa shvati što je vjera u Boga.

VL
GI
Giddeon
00:20 30.12.2016.

pitanje je jel isao na pricest? svatko moze doci na misu.

VL
PR
pritiskovic
07:38 30.12.2016.

Oportunizam i kameleonstvo u političara nema granica...i kod lijevih i kod desnih. Njihova jedina vjera je vjera u vlast!

VL
DU
Deleted user
08:14 30.12.2016.

Najdesnija faca na slici (2 mjesta lijevo od Bernardića) je u posebnom kontemplativnom stanju :)

VL
JU
jučer
07:38 30.12.2016.

Zaključimo jedino vjernik je pravi Hrvat,ovo sad postaje kolektivno ludilo

VL
ZZ
zemljišna zajednica
05:26 30.12.2016.

Ne vidim razloga zašto socijaldemokrat ne bi bio istinski krščanin nema tu ničeg lošeg, prava socijaldemokracija ima iste ciljeve kao i kršćanstvo, pomaži potrebitima u nevolji, brini o malom čovjeku, ne ukradi, poštuj druge, ne budi rob materijalnim dobrima, širi ljubav

VL
BA
barjak
03:31 30.12.2016.

Rezervirano - tamo meni nije mjesto

VL
DU
Deleted user
08:00 30.12.2016.

Svi koji kritiziraju Bernardića zbog odlaska u katdralu nisu nikakvi liberali ni ateisti nego jednostavno krščanomrsci. Velika većina istaknutih političara susreće se sa vjerskim vođama svih značajnijih vjerskih zajednica za njihove blagdane. Nekad prisustvuju bogoslužju ili molitvi ili kako se to gdje već zove, a nekad ne. Budu sa pravoslavcima i čestitaju pravoslavni Božić, budu sa muslimanima i čestitaju bajrame, budu sa židovima i čestitaju Hanuku i nitko od tih liberala i ateista ih ne proziva zbog toga. Ali ako odes u krščansku bogomolju onda dežurni liberali šire mržnju i netoleranciju. Dakle nema govora o nikakvim liberalima u hrvatskoj, već čisti i najžešći govor mržnje. Hrvatski liberali su zamaskirani komunističko-fašističko-nacistički širitelji mržnje prema svemu što je hrvatsko ili katoličko! Oni (neuspješno) aboliraju komunizam jer se borio protiv nacista i time komunizam postaje nešto dobro, a u isto vrijeme pozdrav ZDS definiraju kao fašistički iako je devedesetih korišten prilikom protjerivanja fašističke Miloševićeve ideje i pod njim je slomljen Miloševićev fašizam na prostoru cijele bivše jugoslavije!

VL
DU
Deleted user
04:40 30.12.2016.

Desnica i ljevica ne ulaze u hrvatski sabor već godinama. Karakteristične stranke za ljevicu i desnicu bi bile Radnička Fronta i HSP. HDZ i SDP ne da nisu hrvatska desnica i ljevica, oni su na razini političkih preferencija OK i Teen tinejdžera.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.