Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

David Miliband povlači se iz vrha Laburističke stranke

dav
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
29.09.2010.
u 21:43

"Ovo je sada Edova stranka i mora je moći voditi što je slobodnije moguće, bez ometanja sa strane... bolje ću mu pomoći iz zastupničke klupe", kazao je 45-godišnji David Miliband za BBC

David Miliband, bivši britanski ministar vanjskih poslova, objavio je da se povlači iz vrha Laburističke stranke, samo četiri dana nakon što je od brata Eda izgubio utrku za čelno mjesto u stranci.

Miliband kaže da će ostati u parlamentu, ali da će izaći iz stranačkog vrha ili "kabineta u sjeni".

"Ovo je sada Edova stranka i mora je moći voditi što je slobodnije moguće, bez ometanja sa strane... bolje ću mu pomoći iz zastupničke klupe", kazao je 45-godišnji David Miliband za BBC.

Komentara 2

AU
aurora08
14:44 30.09.2010.

boli me dupe za njega i engleze hehehehhehe, imaju cetvrt u londonu gdje zive bradonje i gdje bre niko osim vojske nesme da udje-hehehehhehe-nek si tam reda napravi hehehehehehe

Avatar DonLon
DonLon
08:31 02.10.2010.

Bas nesto imam malo vremena ovaj vikend, pa bi lijepo molio da mi se kaze gdje je je ta bradata cetvrt Londona jer bi bilo zanimljivo posjetiti. Ili si to procitao u National Enquirer-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije