Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi vinodolski

Darovali 61 dozu krvi - Damir Zoričić 100. put

darivanje krvi (1)
Foto: Anton Ficko/HaloPix/PIXSELL
1/6
18.12.2012.
u 18:21

Posljednjoj ovogodišnjoj akciji pristupilo je 77 darivatelja, ali se od njih 16 krv nije mogla uzeti iz zdravstvenih razloga

NOVI VINODOLSKI – Zahvalnicu i zlatnik zahvalnosti za višestruko darovanu krv te izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku dobio je Damir Zoričić na današnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u Novom Vinodolskom. On je dao krv jubilarni 100. put, a njegovim stopama krenuli su i njegovi sugrađani Igor Pavelić i Ljubomir Budić, kojima je ravnateljica Crvenog križa Novog Vinodolskog Vesna Đujić uručila zahvalnicu i srebrnjak za 50 puta darovanu krv.

Posljednjoj ovogodišnjoj akciji pristupilo je 77 darivatelja, ali se od njih 16 krv nije mogla uzeti iz zdravstvenih razloga. Tako je prikupljena 61 doza krvi, a prvi su je put dali Martina Lekaj, Nikolina Svetić, Tina Butković, Marin Antić i Ivan Rubčić. Kao i obično, iskazali su se i višestruki darivatelji, Miljenko Čargonja 123. put, Nasko Mađoski 112. put, Milan Dundović 98. put, Miko Svetić 93. put, Dubravko Stošić 88. put, Zdenko Milat i Ivan Lončarić 82. put, Marinko Mataija 73. put, Vedran Pavlić 62. put, Gordan Šamanić 59. put, Željko Komadina 54. put, Zoran Tikveša 52. put, Robert Tomić 51. put ... koji će novu priliku za iskazivanje svoje humanosti dobiti za 3 mjeseca, u ožujku 2013. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije