Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije prvi put

Milinović se za Božić odriče plaće u humanitarne svrhe

Darko Milinović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
22.12.2017.
u 15:42

- To napravim svake godine, nekada u Korizmi, nekada pred Božić, no do sada sam davao izravno ljudima u potrebi, čije sam priče uočio u medijima.

Ličko-senjski župan Darko Milinović za Božić se odlučio odreći plaće u humanitarne svrhe.

 - To napravim svake godine, nekada u Korizmi, nekada pred Božić, no do sada sam davao izravno ljudima u potrebi, čije sam priče uočio u medijima.

Platio sam tako prije pola godine maturalno putovanje učenici čija se majka požalila da je njezina kćer jedina u razredu koja neće ići na maturalac. Žena me je poslije nazvala i zahvalila, a sada sam, kako bih izbjegao da ljudi osjećaju obvezu prema meni, to odlučio napraviti putem Gospićko-senjske biskupije, koja će novac podijeliti onima kojima je potreban - objasnio nam je Milinović.

Prvi lički HDZ-ovac slične je donacije davao i kao potpredsjednik Vlade i Sabora, kada mu je plaća bila znatno viša od sadašnjih 17 tisuća kuna, a nadamo se da će njegov primjer slijediti i drugi političari.

Komentara 10

OV
Ovozemaljski
16:16 22.12.2017.

ako ces se hvalit po medijima onda zadrzi tu lovu za sebe...

FI
FidelkastroN
16:26 22.12.2017.

Da je to dano iz srca onda mi gospodo ovaj članak nebi čitali .Na šta je sve čovik spreman da sakupi političke poene ...Jadno

MA
MašaDanteKika
16:32 22.12.2017.

I Pablo Escobar je davao lovu siromašnima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije