Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Lorencin:

'Orešković me nije zvao, imali smo odličnu suradnju'

Darko Lorencin
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.01.2016.
u 14:25

Dodao je kako se s mandatarom susreo samo tijekom konstituiranja Sabora

Ministar turizma na odlasku Darko Lorencin rekao je danas kako ga mandatar za sastav nove Vlade Tihomir Orešković nije zvao, a da će njegova eventualna podrška vladi ovisiti o širem kontekstu i daljnjem razvoju situacije, odnosno o unutarnjoj odluci IDS-a.   

"Gospodin Orešković me nije zvao i s njim još nije bilo razgovora. Poznajem ga još iz vremena kada sam bio pomoćnik ministra za investicije u Ministarstvu gospodarstva, a on predsjednik Uprave Plive. Pliva je tada realizirala četiri projekta i s njim sam imao odličnu suradnju", kazao je Lorencin na konferenciji za novinare.   

Dodao je kako se s mandatarom susreo samo tijekom konstituiranja Sabora.

>> Orešković: Tražimo najsposobnije ljude. Boras: Spominjala su se imena potencijalnih ministara

>> Nakon Vrdoljaka, Orešković traži potporu i Lorencina

Komentara 14

ST
stjepanveliki
15:09 07.01.2016.

Ova ekipa iz kukuriku koalicije stalno daje izjave(u par dana jedan za drugim Vrdoljak,Mrak-Taritas,Lalovac,Grcic i sada Lorencin )kako ih novi mandatar vlade nije zvao na razgovore.Valjda su umislili da su nesto dobro napravili za nasu domovinu.Bilo bi najpametnije da ih sve uzme u vladu na celu sa drugom Milanovicem pa da nastave provoditi svoje neprovedene reforme iz reformskog kukuriku PLANA 21 koji nas je izvadio iz gospodarske krize pa smo sada duzni samo 275,000.000.000.kn(miljardi)kn da vam je lakse procitati.

KU
kupatilo
15:56 07.01.2016.

Nevolim SDP a nikad ni nisam nuti necu al volim svoju zemlju pa tako me nebi smetalo da neki pametni i radisni ljudi uz uvjet dasu i posteni ostanu u novoj vladi.Dakle i sam Lorencin iako on nije Sdp-ovac al snjima je cinio vlast a mozda bi se naslo mjesta i za Lalovca ili Vrdoljaka.Al ako su samo bolja rijesenja od eventualno novih i ako bi to bilo dobro za Hrvatsku onda nebi trebalo gledati stranacku pripadnost al opet se postavlja pitanje lojalnosti.

DU
Deleted user
15:49 07.01.2016.

Na temelju čega su novinari jutros objavili da su se sastali. Pada li na pamet nekome da to preispita ili je to kod nas normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije