Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR GOSPODARSTVA
Povratak na članak

Darko Horvat: Nizozemska je pokazivala interes za Uljanik

Iako je Horvat ranije izjavio kako postoji interes nizozemskih brodogradilišta Damen i Royal IHC za zajedničku ponudu za Uljanik, ta brodogradilišta su kasnije to opovrgla.

Komentari 5

Avatar babas
babas
17:11 10.01.2019.

Uljanik je zajednički projekt IDSa i HDZa, treba ga eliminirati i napraviti marinu i hotele. HDZ je godinama gledao kako IDS svjesno razvaljuje Uljanik,a da nije ni prstom maknuo da to zaustavi. Sada pričaju bajke o nekim navodnim investitorima,a jedva čekaju da ga eliminiraju i preuzmu zemljište koje će IDS prenamjeniti u turističke svrhe. Vukovi siti,a ovce u Njemačku i Irsku!

VL
BA
bambi
11:14 10.01.2019.

daj vise ne lazi hrvate,,vec si pokazao da je tebi i tvojima u vladi jedini interes zastitit koncara i omogucit mu koristenje zemljista u kompletu na koje je bacio oko a koje mu je obecao i jakovcic i miletic ii "ekipa" bivse uprave uljanika,,zapravonajzanimljivije je to da dorh nije pronasao bas nista nezakonito u lopovluku oko uljanika,,ili oko "posudbe" pola milijarde od 3.maja,,.glavno da vi svaki dan "hranite " hrvate svojim izmisljotinama,,a drzava ce placat nasim novcem i dalje jamstva i kredite pokradeno od strane bivse uprave i ids-ovih "struktura",cestitam!!

VL
DU
Deleted user
11:04 10.01.2019.

I ti si pokazivao interes za službu u JNA.

VL
ZB
zbisko
11:12 10.01.2019.

Ma daj......

VL
ZB
zbisko
11:11 10.01.2019.

Ma daj....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.