Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SIMPTOME

Dario Hrebak sumnja u zarazu koronavirusom, sutra se očekuju nalazi testiranja

Zagreb: Dario Hrebak dao potpis Plenkoviću za formiranje Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
22.07.2020.
u 00:16

Hrebak kaže da zasad nema simptome, a kako je rekao, spomenuta sjednica Gradskog vijeća je bila organizirana prema svim epidemiološkim mjerama

Bjelovarski gradonačelnik i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak potvrdio je u utorak navečer za HRT samo nekoliko sati uoči početka konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora, da se testirao na koronavirus i da čeka rezultate. Naime, testirao se nakon što je potvrđena zaraza kod jednog sudionika sjednice bjelovarskog Gradskog vijeća, koja je održana u petak.

Hrebak kaže da zasad nema simptome, a kako je rekao, spomenuta sjednica Gradskog vijeća je bila organizirana prema svim epidemiološkim mjerama. Rezultat testa očekuje tijekom jutra u srijedu, a bude li pozitivan, neće moći prisustvovati konstituirajućoj sjednici, ali ni sjednici u četvrtak kada bi na dnevnom redu trebala biti rasprava o novoj Vladi Andreja Plenkovića.

 

Komentara 3

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
02:14 22.07.2020.

I ja sumnjam da sam zaražen ebolom... naime jucer sam na tv-u vidio jednog misionara koji se vratio iz Afrike, pa sad ne znam je li i ja imam ebolu... nemam simptome, ali ipak...

MA
maestral
07:32 22.07.2020.

14 dana predaha. Nije jedini koji se s ovim služi.

ST
stefj
02:04 22.07.2020.

Nekako se sve više čini da neće biti dosta ruku u saboru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije