Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predali liste dip-u

Darinko Kosor: Jedino HSLS ima gospodarski program

'22.10.2011., Split -Skup HSLS-a X. izborne jedinice za Grad Split. Na skupu je govorio Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a i nositelj liste HSLS-a u X Izbornoj jedinci.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
14.11.2011.
u 14:32

Šef liberala tvrdi da sve druge stranke imaju tek izborne programe, obećanja koja neće realizirati.

HSLS je najstarija politička stranka koja je uvijek bila u Saboru pa će tako biti i nakon ovih parlamentarnih izbora, rekao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor kada je predavao liste DIP-u.

– Ono što je sigurno jest da ćemo imati svoj klub zastupnika, a koliko će ih biti u njemu, o tome će odlučiti birači. Imamo dobre kandidate, izlazimo u svih 12 izbornih jedinica i nećemo se razbacivati kao druge stranke koje pričaju o 15-20 kandidata – tvrdi Kosor koji nositelj lista u osam izbornih jedinica, dok je u prvoj jedinici nositelj Velimir Srića, u devetoj Dražen Budiša.

Nositelj je liste za dijasporu u 11. izbornoj jedinici Mladen Zeljko, dok je predstavnik HSLS-a za romsku manjinu u 12. jedinici Bajro Bajrić. Građani će, smatra Kosor, presuditi hoće li HSLS-ov izborni adut biti činjenica da su prije godinu i pol izašli iz vladajuće koalicije.

>>Milanović: Za Habuša neću imati razumijevanja ako budem premijer

– Mi tada nismo izašli radi izbora, već zato što smo bili nezadovoljni provedbom mjera gospodarskog oporavka. Pokazalo se da je dobro što smo izašli jer sve što se dogodilo u ovih godinu i pol dana otkad smo izašli iz koalicije još je puno lošije nego dok smo u njoj bili. Osim ambalaže važan je valjda i neki sadržaj u politici, mi smo se potrudili jedini napraviti gospodarski program, dok su sve druge stranke napravile izborne programe, obećanja koja znaju da neće realizirati nakon izbora – tvrdi Kosor te dodaje da je njegova stranka prije godinu i pol dokazala da im fotelje nisu važne, a to, kaže, vrijedi i danas.

– S novom saborskom većinom surađivat ćemo samo ako bude spremna na reforme i provedbu mjera gospodarskog oporavka, a ako ne, bit ćemo ljuta oporba novoj većini – zaključio je Darinko Kosor.

Komentara 13

OB
-obrisani-
17:00 14.11.2011.

ma daj....Kosor....ne pretjeruj.....ispadaš blesav i smiješan.. . a mogao bi bolje...

VF
vferari
17:47 14.11.2011.

Kada političar tvrdi jedini mi ovo jedini mi ono svi drugi su ništa,ond znajte da je taj političar prestavlja veliko ništa pa sjetimo se hadeze,mismo jedina domoljubna stranka mi znamo hdz zna i uvjerili smo se da zna dovesi državu i ljude na prosjački štap.

V4
Vladimir12-4
14:53 14.11.2011.

Dok Kinezi prodaju bormasinu za 10 euro, a ti tvoju za 30, nisi nista rijesio, a to je problem Europe i svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije