Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski parlamentarac
Povratak na članak

Dao ostavku zbog 'krađe sendviča'

Tijekom rasprave na matičnom odboru Darij Krajčič ispričao je bizarnu anegdotu o tome kako je ukrao sendvič u sklopu 'društvenog eksperimenta'. Nakon nekoliko sati podnio je ostavku na zastupnički mandat.

Komentari 2

MX
Mister X
18:48 14.02.2019.

Jedan od super skupi senviča i glupi koji ne kupi i jede ¨taj sendvić.Po meni bjednik i nije za tu poziciju; . umjesto da se hrani normalno i jede one prave sendviće koje mu doma supruga spremi po njegovom ukususu i želji sa čistim rukama ! Kad več mora sedndviće žderati a ne se hraniti zdravom hranom .....

VL
MA
Markos
13:30 14.02.2019.

Napredna komunisticka Slovenija. Vrh kulture i postenja gdje vladajuci kradu cak i sendvice! Ajme bruke. Pozdrav iz Slovenije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.