Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbacili štene

Dante ostavljen u parku za pse pod okriljem noći

Dante
Foto: Privatni album
1/5
16.09.2015.
u 11:11

Nad gradom je već padala noć, a u jednom od zagrebačkih parkova za pse pronađeno je štene. Sam, bez pratnje, gledao je ljude okupljene oko sebe.

Kao da je pitao - a što ću ja kad svi odete kući? Zar ću ostati ovdje po mraku, tko će me štititi? Dante je te noći pronašao sigurnost, no i dalje nema trajni dom. Čuvaju ga i seIe od kuće do kuće. Traži malo dulji privremeni smještaj, a još bolje bi bilo kad bi ga netko udomio zauvijek. Kad naraste, vjerojatno će biti veći pas.

Do sada je Dante čipiran, krenuo je i na cijepljenja. Kako bi imao što jesti, ali i za sve ostalo, njegovi nalaznici trebaju pomoć. Informacije na telefon 091/19-07-989.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije