Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU PRVIMA OBUSTAVILI CJEPIVO

Danska produljuje obustavu cijepljenja AstraZenecom na još tri tjedna

AstraZeneca coronavirus vaccination in Copenhagen
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
25.03.2021.
u 13:13

Vlada je izvijestila danski parlament o kontinuiranoj obustavi u četvrtak ujutro

Danska će produljiti obustavu AstraZenecina cjepiva protiv covida-19 za još tri tjedna, objavila je mreža TV 2 u četvrtak citirajući izvore.

Prije dva tjedna, Danska je bila među prvim državama u Europi koja je privremeno obustavila AstraZenecino cjepivo nakon malog broja prijavljenih slučajeva o rijetkim krvnim ugrušcima u mozgu, zabilježenih u Danskoj i drugdje.

Vlada je izvijestila danski parlament o kontinuiranoj obustavi u četvrtak ujutro, prenosi TV 2.

Očekuje se da će danska zdravstvena uprava, koja je prvotno objavila obustavu, objaviti odluku o cjepivu na konferenciji za novinare u četvrtak.

 

Cijepili su se Plenković, Beroš i Jandroković AstraZenecom: "Svaki cijepljeni pojedinac pridonosi zaštiti populacije"

Komentara 1

AA
aabbcc
19:29 25.03.2021.

Vjerovatno cekaju jer EU je stav preispitati ispravnost odluke a vi ko generali kada padne granata 1-2 mrtav dobro je a ranjenih i ostecenih moze biti desetine, stotine to se ne broji zivi su. Ako sam dobro shvatio AZ stav strucnjaci na terenu bi trebali preuzeti vise odgovornosti za cijepljenje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije