Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZAK U EU

Danska će pristupni ugovor RH ratificirati početkom svibnja

NICOLAI WAMMEN,ZORAN MILANOVIĆ,PORTAL (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/3
13.02.2013.
u 17:17

Uvjereni smo da će Hrvatska na vrijeme riješiti preostale zadaće, rekao je Wammen

Danska će početkom svibnja ratificirati Pristupni ugovor Republike Hrvatske s Europskom unijom, rekao je danski ministar za europske poslove Nicolai Wammen na današnjem sastanku s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem u Banskim dvorima.

Na sastanku su istaknuti odlični bilateralni odnosi Danske i Hrvatske, a Wammen je prenio čvrstu potporu Danske hrvatskom članstvu u EU.

– Uvjereni smo da će Hrvatska na vrijeme riješiti preostale zadaće te da će nadolazeće izvješće Europske komisije biti pozitivno – rekao je Wammen.

>> Vandoren: Sve ukazuje na to da će Hrvatska ispuniti preostale obaveze

>> Nizozemci sa 118 glasova potvrdili hrvatski pristupni ugovor EU

Komentara 2

SE
sestrićna
19:31 13.02.2013.

pogotovo su zadovoljni darivanjem slovenije milijardama kn iz lb-

Avatar rakunic
rakunic
23:21 13.02.2013.

Ja osobno sam glasao protiv ulaska u EU - jer u ovakvom stanju mi tamo nemamo što tražiti, a nije se poštovao ni Ustav kod referenduma ! Ali, iskreno jedva čekam taj famozni datum pa da što brže shvatimo -- stvarnost !!! Onima koji su krojili Ustav i potpisivali tko zna što će biti i dalje dobro, a mi ćemo tek vidjeti kako je biti eurpljanin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije