Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAUL VANDOREN:

'Sve ukazuje na to da će Hrvatska ispuniti preostale obaveze'

paul vandoren,portal
Robert Anić/PIXSELL
13.02.2013.
u 16:43

Proljetni izvještaj je u pripremi, EK trenutno analizira podatke dobivene od Hrvatske

Šef Delegacije Europske unije u Hrvatskoj Paul Vandoren organizirao je sastanak veleposlanika zemalja-članica EU u Hrvatskoj na kojemu je premijer Zoran Milanović gostovao i održao govor. Milanović je s veleposlanicima raspravljao o glavnim zadacima čije ispunjenje od Hrvatske traži Europska komisija, s posebnim naglaskom na reformu pravosuđa i popravljanju investicijske klime.

Vandoren je rekao kako je proljetni izvještaj u pripremi te da EK trenutno analizira podatke dobivene od Hrvatske. Istaknuo da sve ukazuje na to da će Hrvatska uspješno ispuniti preostale obaveze te je pohvalio dosadašnji napredak.

- Uvjeren sam da će tijekom preostalih tjedana hrvatske vlasti riješiti preostale probleme kako bi se u našem izvještaju našla vrlo jasna poruka o razini pripravnosti Hrvatske - rekao je Vandoren.

>> Josipović i Vandoren: RH treba poboljšati okruženje za ulaganja

Komentara 6

Avatar GERO2
GERO2
22:49 13.02.2013.

Kako sad to kad je Pusicka vec izjavila da je svih 10 tocki ispunjeno, tj. zadnja ona s Slovenijom Ljub.Banka (popustila pred Slov.) tocnije Hrvatske stedise zasigurno nece dobiti svoj novac to je ispregovarala s susjedima.HDZ dao Piranski Zaliv,a SDP popusio Ljubljansku Banku.Slovenci pobjedili 2:0.Velika cjena za jedan potpis.

OB
-obrisani-
17:06 13.02.2013.

Ppostovani! Uvjeren sam da će tijekom preostalih tjedana hrvatske vlasti riješiti preostale probleme kako bi se u našem izvještaju našla vrlo jasna poruka o razini pripravnosti Hrvatske - rekao je Vandoren. * ???????????????????????? Znaci ima toga jos sto nisu asu a moraju rjesiti. Lijep pozdrav!

Avatar gladijator4
gladijator4
17:19 13.02.2013.

Uvjeren sam da će Hrvatska u preostalim tjednima riješiti svoje probleme... ...a ja si mislim da bu u preostalim tjednima pol stanovništva Hrvatske kolabriralo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije