Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u garaži
Povratak na članak

Danijel nešto krije. Nije ispričao sve o ubojstvu

Raspop Danijel Horvat zatukao je Vesnu Hajdarović batom za meso nakon što ga je žena godinama proganjala

Komentari 2

Avatar Feniks
Feniks
14:46 13.05.2014.

Nije moguće da ova osoba nema sliku gdje nije u sveć. odori, jer dotični nije svećenik. Bitno je izgleda kad god se može pljucnuti na crkvu.

VL
DU
Deleted user
15:19 13.05.2014.

Pada mi na pamet slučaj Marka Franciškovića kojega su spremili na psihijatriju na devet mjeseci, zdravog s izmišljenom dijagnozom, nakon što se prijetio ministru Ostojiću na fejsu, to je bilo idealno riješenje za Danijela, trebao je samo nagovoriti dotičnu gospođu da preko fejsa zaprijeti Ostojiću i bila bi odmah predana policiji i stacionirana na psihijatriji gdje je očito i trebala biti. Ali na žalost Danijel nije znao za za takvu mogućnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.