Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVILI IZ MORH-a

Danas od 10 do 13 sati lete MiG-ovi, moguće probijanje zvučnog zida u 6 županija

U sklopu zajedničkih vojnih vježbi Hrvatske i Francuske MiG-ovi presreli Rafale te ih otpratili do do Zračne luke "Franjo Tuđman"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
06.07.2022.
u 09:36

Tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka

U sklopu planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila provodit će u srijedu od 10 do 13 sati redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve svoje aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koja reguliraju uporabu zračnog prostora u Republici Hrvatskoj.

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije na visini  od  10.000 do 14.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te MORH moli građane za strpljenje i razumijevanje.

>> VIDEO Bale: ugašen požar, intervenirala i dva kanadera

Ključne riječi

Komentara 3

ER
erosaonogasvijeta
18:56 06.07.2022.

3-Mig-a !

TO
tomzag
11:06 06.07.2022.

Dajte više to u staro željezo dok nije nekom na kuću palo

Avatar alien79
alien79
11:01 06.07.2022.

Opet će se uznemiriti zagrebačke maćuhice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije