Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imovina dužnosnika

Danas rok za predaju imovinskih kartica

imovinske kartice
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
22.02.2016.
u 07:00

Još nije objavljeno što imaju predsjednik Vlade Tihomir Orešković i Božo Petrov

Svi članovi Vlade moraju do danas, 22. veljače, predati svoje imovinske kartice. Na stranici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa još nisu objavljeni sadržaji imovinskih kartica predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića i potpredsjednika Bože Petrova, što ne znači automatski da je oni nisu predali na vrijeme.

Predsjednicu tog povjerenstva Daliju Orešković jučer nismo uspjeli dobiti na telefon kako bismo provjerili jesu li Orešković i Petrov ispunili ovu zakonsku obvezu.

U suprotnom slijedi im “popravni rok” od 15 dana te potom novčana kazna. 

>>Imovinske kartice: Kliman je kod roditelja, Marić ima skupi Rolex

>>Ana Karamarko ima dva stana i tri puta više zarađuje od supruga

Komentara 1

Avatar deziderij
deziderij
07:33 22.02.2016.

Ne znam kome ili ćemu služe te imovinske kartice ? Toliko puta smo do sada čitali i slušali o fingiranim podacima koje su nam podastirali naši dični šljam političari za koje nikada nitko od njihn nije odgovarao zbog lažnih podataka niti imao kakvih posljedica. Za pravne i uređene države to je normalno i njihovi političari to popunjavaju s istinitim podacima dok je to kod naših političkih zvijezda tek puka formalnost i sprdačina s kojom vrijeđaju zdrav razum sitnozubog puka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije