Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAUZETOST SUDACA

Suđenje Ivici Kirinu odgođeno za sutra

Ivica Kirin
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
06.03.2014.
u 09:19

Kirina se tereti da je kao ministar unutarnjih poslova oštetio MUP surađujući s marketinškom agencijom Fimi media

Suđenje virovitičkom gradonačelniku Ivici Kirinu zbog zlouporabe položaja i ovlasti na Županijskom sudu, koje je trebalo početi danas u 9 sati, zbog zauzetosti sudaca odgođeno je za sutra.

Kirina se tereti da je kao ministar unutarnjih poslova oštetio MUP surađujući s marketinškom agencijom Fimi media, a sudac će biti Ratko Šćekić.

USKOK tereti Kirina da je od 2006. do 2008. kao ministar, na zahtjev Mladena Barišića, tadašnjeg rizničara HDZ-a, a sada optuženika u aferi Fimi media, naložio stručnim službama MUP-a da poslove promidžbe za Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa sklope s Fimi medijom. USKOK tvrdi da je Kirin to učinio iako je znao da se na taj način prikupljaju sredstva za HDZ.

Prema USKOK-u, zbog Kirinovih je postupaka zlouporabe položaja i ovlasti državni proračun oštećen za oko 7,5 milijuna kuna.

>> Kirin USKOK-u: Zna se čija je želja da posao ide Fimi mediji

>> Kirin priznao: Sve sam radio po nalogu Barišića

Komentara 4

AJ
ajmo
09:28 06.03.2014.

Teraj u zatvor Kiro mafioso.

PI
pinokio68
10:07 06.03.2014.

Pitala sam samu sebe stotinu puta,pitam i sve Hrvate,ljude dobre volje: IMA LI KRAJA PLJACKI HDZ,SVAKI DAN UNAZAD 3-4 G CITAMO O NJIHOVIM ZLODJELIMA UCINJENIM PREMA NARODU HRVATSKE. U isto vrijeme svjedoci smo primitivnim ispadima istih zlocinaca,koji napadaju predsjednika,vladu sveve one koji ne misle kao oni. Nije li ovo gore vrijeme od onih 40-tih godina.

DU
Deleted user
09:01 06.03.2014.

Još jedan dobar lovački vic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije