Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMIRJE
Povratak na članak

Počeo novi sedmosatni prekid vatre u Gazi

Viši izraelski vojni časnik rekao je da se primirje ne primjenjuje na grad Rafah

Komentari 8

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
08:45 04.08.2014.

Ovdje se vidi Ratni zlocin I kriminal Izraela a isto tako se vidi I da UN ne radi svoj posao koji I'm je duznost PO statute UN -a. Akcija UN-a. Treba donijeti izvrsno Vijece UN Ali kako ce se too densiti kad clan ice tog Vijeca nemaju volje da aktivira Vojnu silu UN -a. Da udje u Palestinu I Izrael I zaustavi Ratni zlocin Izraela I da da slobodno kretanje Palestinaca jer su opkoljenu I nemaju pravo pretanja koje imaju pravo PO zakonu UN-a. Imail smo prilike vidjeti I da Amerika moze upotrijebiti svoju Vojnu silu gdje ima svoj interes Vanjske politike a u Palestini stalno soli Pamet Palestincima I govori da Palestinci imaju pravo na Palestinu a u UN nisu podrzali Palestinu da bude priznata jer bi Onda Izrael bio gubio dominaciji nad Palestinom a Amerika bi izgubila dominaciji u svojoj Vanjskoj Politici u Srednjem Istoku. Gazda nam je Uzor teror a Izraela I Amerike a svijet nam je pokazao koliko Zemalja u svijetu poduzima koraka protiv ratnog zlocina u Palestini koje radi Izrael. Pitajmo se isto koliko je ta nasa Hrvatska poduzelo u UN da zaustavi razaranje Palestine I Gaze Pljuc Nasoj politickoj garnituri koja po bira place za svoj nerad .

VL
BS
bstrabi2
15:32 04.08.2014.

Izrael krivi Hitlera za gnocid,a šta je ovo?Gađat bolnice i zgrade U.N.Obama i još podržava,a isto je crne rase.Smatrao sam ga realnim,a sad se vidi.Da u americi židovi vladaju.Jadna djeca palestine i žene te djece .Zar Palestina cjela nije Konclogor?Ako nije šta je to.Primirje objave.Ludi se opuste. Onda im pošalj granate.Užas orokle t židovi.I Isusa su osudili isti takvi....

VL
DU
Deleted user
15:13 04.08.2014.

prekid vatre je kratko trajao, jer je Hamas već prekršio primirje

VL
Avatar josipa1
josipa1
17:03 04.08.2014.

Hamas gadja raketama iz bolnica i zgrada UNa, to nitko ne spominje. Dovoljno je sam o pogledat BBC ili CNN. Ovi komentari ostavljeni su na granici bolesti! Bstrabi2 odi se lječiti jer si bolestan! Pozdrav

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.