Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saslušani svjedoci
Povratak na članak

Sud za četvrtak odgodio odluku o zakonitosti štrajka u Croatia Airlinesu

Predstavnica uprave CA: Nadamo se da će sud sutra potvrditi mjeru o zabrani štrajka.

Komentari 14

RI
rightside
14:14 08.08.2018.

pa ce bit u petak pa u subotu i u nedelju straj pocinje,,po samom otezanju suda vidi se da nemogu samo tako izici u susret plenkovicu i njegovom ministru sta se tice zabrane strajka,pa ce jos malo razmislit,mozda smisle i izgovor i razlog za zabranu strajka,, tako to radi svako "neovisno sudstvo" pa i ono u osjeku,,)))))))

VL
RI
rightside
12:08 08.08.2018.

ljudi moji sudstvo je neovisno ))))))))) pa onda naravno u sladu s time ce i donjet odluku koja je neovisna ali onakva kakvu je trazio drug plenkovic,preko svog ministra,,))))) ma mislim,, jel ima tko tko misli da je sudstvo neovisno u hrvatskoj??

VL
CR
crodark
13:11 08.08.2018.

Ako su slozni da idu u strajk onda nek idu. kakva sudska zabrana. nemamo konobara,kuhara,gradjevinaca . bas me zanima odakle bi uvezli pilote i stjuardese itd.

VL
GR
grebza
15:24 08.08.2018.

Interesantno.....Nema niti jednog pitanja i izjave Uprave i odgovornih direktora o tome zašto svojim radom nisu omogučili poslovanje tvrtke. Sramotni državni uhljebi nikome i za ništa ne odgovaraju u niti jednoj državnoj firmi. Nestručni i neodgovorni politički uhljebi i šarlatani vode resore i firme o kojima nemaju blage veze i sve dok će to i takvi trajati tavoriti ćemo na dnu - poslovnom, moralnom, društvenom i civilizacijskom.

VL
Avatar Oneill
Oneill
11:04 08.08.2018.

Onaj ko nemože platiti radnike i ostale troškove onda je bankrot a da bi radnici nekome za manje novaca radili može možda tri dana a ne 20 mjeseci i onda je došao kraj.

VL
CR
crodark
13:23 08.08.2018.

ako drzava odlucuje jel mozes u strajk ili ne to je glupost. necete vozit avione . ok. ako vam nedaju strajk lijepo dajte otkaz i nema vise letova. a kvalitetni piloti ce uvijek nac dobro placeno radno mjesto

VL
DD
ddh
22:12 08.08.2018.

Rjesenje je jednostavno. Sve sindikaliste i organizatore strajka odmah najuriti i izbaciti ich sa zastitarima iz kompanije. U kpmpaniju zaposliti stjuardese iz Afrike ili Filipina, pa ce barem stjuardese biti nasmijesene i uljudne, a ne bahate i napuhane kao ove sadasnje.. A sindikati ne organiziraju strajk radi radnika, nego radi sebe. I gdje gpd sindikati vode glavnu rijec, to propada. Najbolji primjer za to su Uljanik i 3. Maj. O te ko,panije su sindikati unistili, pa kako nebi CA.

VL
Avatar ivica48
ivica48
08:32 09.08.2018.

Jednostavno otić na bolovanje

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:03 08.08.2018.

Drzava ima pravo odluke o strajku u drzavnoj firmi. Piloti i osoblje nisu strajkali zimus kad imaju ne vise od 10-tak letova dnevno i kad vecina tih zaposlenih djabalebari na drzavnim placama. Ovo sto sindikat radi nije strajk vec bezocnana ucjena. Ako im nije za pravo neka daju otkaze i kuda koji mili moji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.