Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Danas i sutra sunčano, ali se očekuju i pljuskovi i grmljavina

Čekaju li nas opet ovakvi prizori?
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
Autori: Hina, Vecernji list
20.06.2018.
u 08:10

U petak će biti prolazno jače naoblačenje s kišom i pljuskovima, te lokalno obilnom oborinom, dok se u subotu očekuje stabilizacija

Djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano te vrlo toplo, a u unutrašnjosti uz prolazno više oblaka, rijetko je moguće malo kiše ili lokalni pljusak, uglavnom poslijepodne, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za srijedu.

Vjetar većinom slab, povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će umjerena bura s jakim, podno Velebita i olujnim udarima, sredinom dana oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak i zapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka od 26 do 31 Celzijev stupanj. 

Sutra će u Hrvatskoj biti pretežno sunčano i u većini krajeva vruće, a ujutro će biti mjestimice kratkotrajna magla. Od sredine dana u unutrašnjosti očekuje se lokalno jači razvoj oblaka, a pljuskovi i grmljavina najizgledniji su u gorskim predjelima i u unutrašnjosti Dalmacije.

U petak će biti prolazno jače naoblačenje s kišom i pljuskovima, te lokalno obilnom oborinom, dok se u subotu očekuje stabilizacija. 

Čekaju li nas opet ovakvi prizori?
1/22
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije