Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme

Europu pogodilo više od 566.000 munja: 'Stigao je sudnji dan...'

Munja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
06.06.2018.
u 10:39

– Sad je stvarno dosta – jedan je od komentara ispod objave na Facebooku

Stranica Severe Weather Europe, koja prati ekstremne vremenske uvjete diljem Europe, objavila je jučer kako je Europu u zadnjih 48 sati pogodilo više od 566.000 munja

Objavili su i kartu na kojoj se može vidjeti kako su munje zahvatile i naše područje:

– Sad je stvarno dosta – jedan je od komentara ispod objave na Facebooku.

– Stigao je sudnji dan. Ako ne želite da vas snađe slična sudba, morate se okrenuti drevnoj istini Elohima. Samo vas Elohim može spasiti. Mnogi mi neće vjerovati, ali mnogi su se smijali i Noi dok nije počelo kišiti – komentirao je jedan korisnik.

U međuvremenu, u Hrvatskoj bi danas poslijepodne također moglo biti pljuskova, uglavnom u unutrašnjosti, najavljuje DHMZ. U četvrtak će lokalni pljuskovi biti rijetka pojava, no od petka poslijepodne i osobito u subotu očekuje se česta kiša te pljuskovi s grmljavinom. U petak će jačati jugo, a u subotu okrenuti na sjeverozapadnjak.

Munja
1/21
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:15 06.06.2018.

Sudnji dan je stigao već davno s domaćim lopovima.

HD
HDZSDP
11:50 06.06.2018.

To je zbog Mamića...

Avatar maxist
maxist
11:48 06.06.2018.

dakle ....standardno za doba godine.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije