Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća
Povratak na članak

Vozač nije razgovarao mobitelom u trenutku nesreće, no još se utvrđuje je li slao poruke

Za danas je proglašen dan žalosti u Osječko-baranjskoj županiji dok je u općini Erdut proglašena trodnevna žalost, do srijede.

Komentari 4

Avatar Tigar63
Tigar63
11:16 10.06.2019.

E sad neka vidi mutljan nazovi ministar Pavić kako to izgleda kad netko radi do iznemoglosti, čovijeku je tek 59 pa mu se to dogodilo , kako bi tek bilo sa 67. bi tek bilo sa 67.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:42 10.06.2019.

to što nije smanjio brzinu znači samo jedno. nije bio priseban, možda ga uhvatila neka fjaka, treba znati što ventilacija u kamionu napravi, posebno kad je zatvoreno cirkuliranje. još nek je pušač... 140 km se vozio 90 na sat tempomatom... usporile mu se reakcije. da je bio bistar i priseban on bi kamion usmjerio dalje od ljudi i vozila, nitko se ne zabija namjerno, al on to nije bio.

VL
BO
Bojnik
09:33 10.06.2019.

Pogledajte jel kuhao rucak....naime vozaci kamiona cesto dok voze i kuhaju na plinskim kuhalima pa im se to malo i prospe,pa brisu,jedu,dodaju zacine.Tako im ostaje vise vremena za san kad stanu na odmaraliste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.