Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Koprivnici
Povratak na članak

Voda je bila duboka tek 1 metar: 'Nitko nije vidio da dječak traži pomoć'

Jedna je majka na društvenoj mreži napisala da je s djetetom bila na rođendanu prije mjesec dana i da je bila šokirana lošom organizacijom nadzora djece na slavlju.

Komentari 1

JO
josip1948
18:05 18.04.2018.

Prije svega izražavam najdublju sućut obitelji poginulog dječaka. Što se komentara tiče, najbolje je reći da je svaki komentar suvišan. Kao starom učitelju, neshvatljivo mi je da tri animatora i zaposleni spasitelj nisu u stanju nadzirati osmero djece. Dalje, kako se moglo dogoditi da nesretnog dječaka - NEPLIVAČA, nitko posebno ne nadzire i on se utapa u tzv. divljoj rijeci gdje je, kao što sam negdje pročitao dubina oko 130 cm? Zaključak: policija će svoje reći jer im je to naravno zadaća, ali dileme nema. Odgovorni su animatori i spasitelj i oni trebaju odgovarati za prouzročenje nesreće sa smrtnom posljedicom, nadajući se da ih naše slavno pravosuđe neće osuditi na "rad za opće dobro", uvjetnu kaznu ili na nešto slično. Oni trebaju završiti u zatvoru iako ništa ne može vratiti nesretnog dječaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.