Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

Dan sjećanja u Vukovaru: Tko je bio u kojoj koloni?

Vukovar
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
18.11.2014.
u 16:45

Moglo se vidjeti i kako uz Milanovića hoda i bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji je danas saborski zastupnik

Uz sva događanja u Koloni sjećanja u Vukovaru, danas je bilo zanimljivo i gledati tko se nalazi u kojoj koloni i uz koga. Tako je u krugu bolnice Vukovar, gdje se nalazio državni vrh, ministri i predstavnici diplomatskog zbora, bila i nekadašnja premijerka Jadranka Kosor sa svojim sinom Lovrom. U krugu bolnice, gdje su bili predsjednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović, bio je i predsjednički kandidat Milan Kujundžić, saborski zastupnik Milorad Pupovac, kao i umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo.

Bili su tu i Vukovarci Predrag Matić i Bojan Glavašević.

Moglo se vidjeti i kako uz Milanovića hoda i bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji je danas saborski zastupnik. U koloni koju je poveo Stožer bio je Tomislav Karamarko, predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović, više zastupnika HDZ-a, kao i umirovljeni generali Markač, Krstičević i Crnjac. Toj se koloni pred Memorijalnim grobljem pridružio i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava koji je na početku službenoga programa bio u krugu bolnice Vukovar. Poslije se nalazio odmah pored Karamarka i predsjednika vukovarskog HDZ-a Damira Barne.

>> Kujundžić i Josipović pokazali da danas u Vukovaru nema mjesta podjelama

>> Ne vidim ovu kolonu kao dvije, već kao manipulaciju očajnika

>> Još je mnogo ratnih rana, mladi odlaze jer nema posla... Vukovar zaslužuje bolje

Komentara 23

RA
rament123456
17:12 18.11.2014.

Vecernji, pa zar niste prije dva sata pisali kako je bila jedna kolona, kako je jedino HRT vidio dvije kolone. Sad pisete tko je u kojoj koloni bio. Daj se dogovorite koliko je kolona bilo na kraju.

SA
santos008
17:00 18.11.2014.

Josicu samo sutite i nista ne govorite .Organizacija je bila super ,a to nekome tesko pada ,konacno on se prvi i javio jer samo trazi podjele .Hrvati dozovite se pameti ,nije ni ovo vjecno.

DR
Drzinedaj
17:10 18.11.2014.

Novinari HRTa stalno su tražili dvije kolone a nije ih bilo, neka se srame. Trebali su tražiti heroje koji hodaju i koji leže u grobovima i one za koje se nezna. Kome ja dajem 80 kuna svaki mjesec?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije