Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan neovisnosti

Krstičević: Vraćamo se izvornim vrijednostima Domovinskog rata

Damir Krstičević
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
08.10.2017.
u 22:23

Našim prijateljima dugujemo slobodu i mir, poručio je ministar

Ministar obrane Damir Krstičević čestitao je danas na svom Facebook-profilu Dan neovisnosti Republihe Hrvatske.

- Ponosan sam što smo ovaj važan dan za našu Hrvatsku obilježili na Markovom trgu završnom ceremonijom Velike smjene straže pobjedničke Hrvatske vojske - poručio je Krstičević.

- Vraćamo se izvornim vrijednostima Domovinskog rata i našim hrvatskim braniteljima. Našim prijateljima dugujemo slobodu i mir. Oni su kamen temeljac naše Hrvatske i čuvajmo uspomene na njihova velika djela! - rekao je ministar.

Damir Krstičević
1/12

Komentara 40

FE
fefellerunt
22:56 08.10.2017.

Krstičeviću, jasno mi je da kao političar moraš bezveze blebetati, poput tvojih kolega, ali ipak ostani malo dostojanstven. Kome je stalo do Domovinskog rata i uloženog trud ai znanja da bi gomila smeća imala dvostruko veće plaće nego njihovi prijatelji u srbiji i BiH ? Nikome, jer gomila smeća je naučila što obrazovnajem, što odgojem, d aje muškarcu od 19 godina bila dužnost obučavati se , a onda to , donekle i primjeniti kako bi gomila smeća uživala , ali gomili smeća, u njihovoj pohlepi nikad dosta. Nije im dovoljno što mnogi umirovljeni profesionalni vojnici , pričuvni vojnici , koji nisu RVI nemaju niti lipe od rata, nego ih konstantno omalovažavaju i pripisuju privilegije koje uopće nemaju , nego dapače, građani su sedmog reda u ovoj drža vi , nakon žena, "radnika", roma, srba, socijalnih slučajeva, mladih i eto već njih, kao zadnjih na redu

KR
kruti191
00:07 09.10.2017.

jel bio i drug četnik pupavac?

RE
realisticki
06:16 09.10.2017.

"Vraćamo se izvornim vrijednostima Domovinskog rata." Glavni i veliki problem naše države i je u tome, da se stalno vračamo, umjesto da idemo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije