Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao se

Dan nakon vjenčanja suprugu prvi put vidio bez šminke pa je sad tuži za prijevaru

uplakana mladenka
Foto: Thinkstock
05.08.2015.
u 16:54

Mladenka je nakon svadbe skinula šminku s lica, no ono što je uslijedilo sigurno nije očekivala

Nevjerojatna priča dolazi iz Alžira gdje jedan muškarac tuži svoju suprugu za prijevaru nakon što ju je dan poslije vjenčanja vidio bez šminke na licu.

Mladoženja svoju suprugu očito nikad prije nije vidio kako zapravo izgleda jer je ona uvijek bila našminkana. No, nakon što su se vjenčali, nesretnica je odlučilo pokazati svoje pravo lice.

No, ono što je uslijedilo sigurno nije očekivala. Mladoženja se šokirao, optužio je da nije njegova supruga već kradljivica i tek nakon određenog vremena shvatio da je to zapravo žena koju je večer prije oženio, piše Metro.

Sada je tuži za prijevaru i patnju koju je proživio, a kao odštetu traži od nje 20.000 dolara.

– Rekao je kako je prije vjenčanja bila jako lijepa i atraktivna, no kada se probudila jutro poslije svadbe i skinula šminku s lica, šokirao se i pomislio da je riječ o nekoj kradljivici – rekao je izvor blizak mladoženji.

>> BiH: Mladoženja pobjegao s vjenčanja kada je trebao reći 'da'

Komentara 7

ED
Edomajka
17:42 05.08.2015.

Hahahaha to je sve sto mogu napisati.

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
19:07 05.08.2015.

A sto li je tek sokantnog otkrio kad je skinula i burkhu....

Avatar bat 555
bat 555
19:46 05.08.2015.

Jadnik!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije