Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svatovi ostali u šoku

BiH: Mladoženja pobjegao s vjenčanja kada je trebao reći 'da'

Uplakana mladenka
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
18.08.2014.
u 17:36

– Nastala je opća pomutnja. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao njegov otac – ispričao je jedan od uzvanika.

Baš kada je pred matičarem trebao izreći sudbonosno "da", mladoženja iz Sanskog Mosta pobjegao je s vjenčanja.

Kako su ispričali uzvanici vjenčanja, koje se održavalo u subotu, cijela ceremonija tekla je uobičajeno, a kada je mladoženja pobjegao, svi su ostali zaprepašteni, pišu Nezavisne novine.

– Nastala je opća pomutnja. Mlada je ostala uplakana, a za mladoženjom je potrčao njegov otac, psujući ga i pokušavajući ga vratiti pred matičara – izjavio je jedan od uzvanika.

Prema pisanju Nezavisnih, mladoženja se na silu trebao oženiti djevojkom koju nije volio, a na tome su inzistirali njegovi roditelji i to iz konkretnog razloga. – On je već dugo godina u vezi s drugom djevojkom, a otac i majka su ga stalno nagovarali da pronađe i oženi neku iz inozemstva zbog "papira", kako bi poslije mogao otići iz BiH – ispričao je jedan od mladoženjinih bliskih prijatelja.

Mladoženja je nevoljko pristao oženiti se djevojkom iz Švedske, no, u ključnom trenutku predomislio se.

Nakon bijega s vjenčanja svatovi su se razišli.

>> Nije mogla vjerovati što joj je napravio kako bi raskinuo zaruke

>> Uhodila muža na Facebooku pa se šokirala onim što je otkrila

Komentara 53

M2
meri_22
17:55 18.08.2014.

E,neka je pobjegao,samo mu zamjeram sto je cekao sve do dana vjencanja. Roditelji bi se trebali prestati uplitati djeci u veze. Savjet se moze dati,ali odluka je na njima.

ZB
zgrada_bez_parkinga
18:05 18.08.2014.

Bravo majstore ..... dosta je sluasati ove starije glupane. Unistili ekonomiju ... pa sad im mladi krivi. Jebes drzavu gdje te vlastita drzava i ljudi tjeraju u inostranstvo.

FZ
filip.zeravica.9
17:56 18.08.2014.

bravo momak nek ju sad stari zeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije