Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAS U ZADNJI TREN

Filmska priča iz okolice Osijeka: Ribič se nije vratio kući pa ga pronašli promrzlog kako se drži za granu

Ribarenje na rukavcu Stare Drave kod Bilja
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
15.04.2021.
u 12:21

U predjelu zvanom Komarice, nedaleko od mjesta Gat u rijeci Dravi, pronašli su 65-godišnjaka koji se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu boreći se za život

U utorak u prijepodnevnim satima, 65-godišnji hrvatski državljanin iz Veliškovaca odvezao se biciklom na pecanje na rijeku Dravu u blizini mjesta Gat. Tijekom večeri 65-godišnjak se nije vratio kući s pecanja i nije se više javljao na mobilni telefon. Zbog sumnje da se 65-godišnjem suprugu nešto dogodilo, supruga je 13. travnja u 19.45 sati u Policijskoj postaji Belišće prijavila da se 65-godišnji suprug nije vratio kući s pecanja i da se više ne javlja na mobilni telefon, priopćila je PU osječko-baranjska.

Po zaprimanju prijave o nestanku osobe, policijski službenici Policijske postaje Belišće organizirali su potragu u kojoj je sudjelovalo i više djelatnika HGSS-a i ribiča udruge Gat, a koja je trajala kasno u noć.

– Jučer u jutarnjim satima nastavljena je potraga za nestalim 65-godišnjakom, u koju su bili uključeni i policijski službenici interventne policije Osijek, kao i lokalno stanovništvo. Policijski službenici interventne policije u 16.10 sati, u predjelu zvanom Komarice, nedaleko od mjesta Gat u rijeci Dravi, pronašli su 65-godišnjaka koji se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu boreći se za život. Policijski službenici hitnom intervencijom pristupili su spašavanju unesrećenog kojeg su izvukli iz hladne i nabujale rijeke i u zadnjem trenutku spasili mu život – navodi policija.

Zbog iscrpljenosti i pothlađenosti 65-godišnjak je prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su liječnici utvrdili da nema drugih ozljeda osim pothlađenosti, te je zadržan na liječenju.

Ključne riječi

Komentara 9

DL
dvanaest_legija
13:20 15.04.2021.

Svaka čast, izdržljiv čovjek!

AB
abendblatt
13:44 15.04.2021.

Svaka cast, dobro je izdrzao u hladnoj vodi.

Avatar Marko
Marko
13:45 15.04.2021.

Nema politike,nema komentara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije