Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIPOVAC

Ugušio se ribič, upetljao se u mrežu krivolovaca

U Dunavu pronađena tijela dvaju migrantica, za četiri osobe se još traga
Dubravka Petric/PIXSELL
22.02.2021.
u 13:55

Ribiči pretpostavljaju kako je D.G. s čamcem uletio u mrežu i onda ispao iz čamca.

Prema neslužbenim informacijama jučer je nedaleko od Lipovca ugušio se D.G., inače predsjednik Ribolovnog društva Lipovac. Kako doznajemo do tragedije je došlo tijekom obilježavanja ribolovnog područja tijekom kojega su postavljane table u vodu.

Kako doznajemo D.G. je u jednom trenutku otišao na drugu stranu i to sam u čamcu. S obzirom da se nije vraćao prijatelji su ga krenuli tražiti te su tako naišli na njegove gojzerice, a onda i prevrnut čamac oko čijeg motora je bila upetljana mreža. Pozvana je i policija te su na lice mjesta došli i ronioci koji su beživotno tijelo D.G. pronašli upetljano u mrežu krivolovaca.

Mreža je, kako nam je rečeno, bila dugačka oko 80 metara. Ribiči pretpostavljaju kako je D.G. s čamcem uletio u mrežu i onda ispao iz čamca. Pokušao se izvući ali se zapravo sve više zapetljavao u mrežu krivolovaca te se tako i ugušio. 

Ključne riječi

Komentara 3

DJ
djek
23:01 22.02.2021.

AK se oces nekog rijesit samo ga pozoves u lov,tu je mnogo nesreca bilo dosad,i niko nije bio kriv,,.

BF
bf22
19:17 22.02.2021.

u RH je krivolov posve normalna stvar,dok se ribolovne dozvole uredno naplaćuju poštenim ribolovcima,oni drugi neometano operiraju. Institucije rade svoj posao :)

AJ
AjdemiDudlaj
17:44 22.02.2021.

Prvi put čujem da se netko može ugušiti u vodi... mislio sam da se može samo utopiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije