Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština 9. lipnja
Povratak na članak

Damiru Vanđeliću mjesto šefa Nadzornog odbora Ine

Skupština Ine sazvana je za 9. lipnja, a na kojoj će se predložiti opoziv sadašnja tri člana Nadzornog odbora Siniše Petrovića, Željka Perića i Mladena Proštenika, koje je postavila prošla vlada 2012. godine.

Komentari 3

BA
barbarakepec
13:09 14.06.2016.

Samo nam treba još jedan kvazipremijer kao Oreskovic. Nisu ga uspjeli stavit na poziciju premijera pa ce sad opet doc na celo strateski bitne ine. odlicno. Vandelica za premijera.

VL
BI
biatch45
13:24 14.06.2016.

Nitko se nije pitao što je sve bilo sa Milanovićevim prijateljem Petrovićem koji humanitarno pere lovu i prodaje ispite na pravnom fakultetu...fala bogu pa ga makli

VL
K2
kritičar_2
21:23 26.05.2016.

Šta će Luka Burilović nadzirati?Pa on nije sposoban ni samog sebe nadzirati.Kupio diplomu VSS u B.Luci,a jedini poslovni"uspjeh"je ,kao direktor županjske šećerane,sve učinio da je upropasti,prodajom ratnom tajkunu Zadri iz Virovitice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.