Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIP zatvor

Damir Polančec je na dijeti zbog gastritisa

polančec
Goran Stanzl/Pixsell
02.05.2010.
u 18:00

Bivšem potpredsjedniku Vlade, a i ostalim bogatijim zatvorenicima, ne dopuštaju naručivanje hrane izvan Remetinca

Kad bi mu barem tako bilo – komentirali su upućeni u život iza zidina zatvora u Remetincu Večernjakov tekst od petka o pogodnostima za koje nam je bivši pritvorenik tvrdio da ih uživa Damir Polančec. Bivši potpredsjednik Vlade smješten je na 8. odjelu. Jede zatvorsku hranu, i to dijetnu.

On je jedan od dvadesetak zatvorenika na dijeti zbog gastritisa koju je liječnik propisao. Iz vanjskog restorana nikada nije naručio hranu, a sve da je to i zatražio, ne bi mu bilo odobreno, kao što jelo izvana nisu mogli dobiti ni ostali uhićeni podravkaši. Razlog je sigurnosni, iako bi se prije moglo reći da zatvor ne želi dobiti "po nosu" jer bogatim zatvorenicima omogućava VIP status.

Od pogodnosti na koje ima zakonsko pravo Polančec je jedino tražio, i dobio, televiziju u samicu, u koju je smješten zbog vlastite sigurnosti, kao i, na primjer, Vladimir Zagorec i Slobodan Đurović.

Ključne riječi

Komentara 6

MI
mikec
22:20 04.05.2010.

Stavite mu malo MISOMORA odmah ce mu proci gastritis.

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
09:58 03.05.2010.

To je od previše Vegete

KU
kukuriku
00:58 03.05.2010.

eko,...sada nakon ovoga teksta, Esdipi nima vísé \"duhovnu-hranu\"...a ni ostali yugonostalgicári...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije