Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Krstičević
Povratak na članak

'Vojnik mora biti aktivan da bi bio spreman za zahtjeve vojne službe'

Krstčević je rekao da će ova godina biti godina fizičkih aktivnosti i športa te spremnog i aktivnog hrvatskog vojnika

Komentari 8

AC
acer7
15:45 26.01.2018.

Za vrijeme služenje vojnog roka u 99/2000 u koprivnici i bjelovaru stradalo mi je zdravlje zbog sustavnog gladovanja i nekvalitetne hrane. Od sportaša došao sam van iz vojske u stanju da se više nikad nisam mogao baviti aktivno baviti sportom.

VL
LI
lipica
16:42 26.01.2018.

Krsticevic glumata kao i obicno. Samo da bude u centru paznje.

VL
CI
cinbenik
04:06 27.01.2018.

Sto vise puta izgovori,Hrvatski vojnik,to je popularni.....No sve ukazuje na JNA doktrinu i pumpanje.....,zajedno sa nenarodnim i nebiranim briselskim braniteljem,politicke trgovine i ucjena,rastjerase Hrvate sa vjekovnih ognjista,a sto je pokazatelj,koliko Hrvat pod HDZe vladavinom unistenja svega Hrvatskog,ima povjerenja u vojske drzava u koje se useljavaju...

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:55 26.01.2018.

U vrijeme bivše jna od svih 20/3 protuavionaca za pokaznu vježbu jedva se skrpalo 2 ispravna a ništa bolje nije bilo ni u ostalim rodovima.. stalno se čekalo mehaničare iz ondašnje Čehoslovačke da kolko- tolko poprave one već onda starere " prage " kako smo ih zvali a i sve to u N.Sadu, kasarna "Petar Čelik" 1982. god. pa nek neko kaže da nije.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:13 27.01.2018.

VOJNIKA TREBA ADEKVATNO HRANITI, OBLAČITI, PLACATI, ŠKOLOVATI. PROŠLA SU VREMENA LJUBAVI. PARA ČINI ČOVJEKA, ČASNIKA, DOČASNIKA VOJNIKA. PLETER JE ZLO, MINISTRE. OBUCA I ODJECA? POGLEDAJTE JE NAKON PRVOG PRANJA. SVE ŠTO SE NE ZNA KUDA, DAJ VOJSCI. MINISTRE KADETI SE HRANE U KONZUMU, DA LI TO ZNATE? NAPOLITANKAMA. POGLEDAJTE IM TRENIRKE. HLADNO IM JE. DO KADA ĆE SE LJUDI POSTAVLJATI PO VEZI, A NE SPOSOBNOSTIMA. VRIJEME JE ZA REĆI DOSTA!

VL
Avatar fenixem
fenixem
15:22 26.01.2018.

Ajmo cesi do toho!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.