Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dalmatinski humor: Ovaj Zadranin je otkrio idealan način za zaradu ne radeći ništa

U moru glazbenika, gimnastičara i mađioničara, jedan Dalmatinac dosjetio se nevjerojatnog načina zarade s kojim je postao atrakcija na zadarskim orguljama.
26. srpnja 2018. u 14:11 33 komentara 84166 prikaza
Morske orgulje
Foto: Filip Brala/Pixsell

Turistička sezona je gotovo na svom vrhuncu, restorani i kafići rade "punom parom", kao i ulični performeri koji na razne načine pokušavaju zaraditi zabavljajući turiste i domaću publiku.

Gari Capelli Intervju Gari Capelli Autentičnost svog turizma sačuvat ćemo samo ako mu temelj bude kvaliteta, a ne masovnost

U moru glazbenika, gimnastičara i mađioničara, jedan Dalmatinac dosjetio se nevjerojatnog načina zarade s kojim je postao atrakcija na zadarskim orguljama. 

Naime, čovjek je postavio par japanki i šešir pokraj kojih je napisao da je on "nevidljivi čovjek s japankama". Fotografija je objavljena na Facebook stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' gdje je vrlo brzo skupila veliki broj lajkova i nasmijala ljude. 

- U šešir se stavljaju nevidiljivi novci, glasi jedan od komentara.

Ilustracija Turbulencije na tržištu rada U 30 godina nikad manje nezaposlenih, manjka 16.000 radnika

- Brzo bi on napunio ovaj šešir da je pored njega i nevidljiva gola suputnica, a ovako.... Bojim se ništa od brze zarade, šaljivo ističe drugi. 

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Deleted user:

  Nece dalmatinac iz duboke hladovine. Sesir i japanke neka su na suncu." Bolje jedna struca u ladu nego dvi na suncu". Stara dalmatinska izreka.

 • Avatar arba_arba
  arba_arba:

  bar nikome nis ne krade

 • Jure i Max:

  Mladi skojevac.