Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MARINKA JURASIĆA
Povratak na članak

Dalić se nije znala nositi 
sa sukobom interesa

Prije godinu dana objavili smo da je ured “Šavorić i partneri” radio na lex Agrokor, a angažirali su ga VTB i J. P. Morgan

Komentari 23

Avatar yyazn
yyazn
17:44 16.05.2018.

eeeeee, Da smo uredjena, pravna država, da imamo pravo tužiteljstvo i pravo pravosudje........... oduzeti joj svu imovinu i njoj i njezinom suprugu koji uništava inu i cijelom potomstvu.... nakon zatvora potjerati iz Hrvatske .... to je jedina pravedna kazna i i to jedino njih boli

VL
MU
Muncimir
17:07 16.05.2018.

Wikipedija u definiciji sukoba interesa koristi sliku, životopis i osvrt na karijeru M. Dalić.

VL
DH
dalibor.hren
18:41 16.05.2018.

Možda i u pravu, ali bahata,ohola, umišljena, tvrdoglava, egoistična...

VL
DD
ddh
18:33 16.05.2018.

Kod postenih i kompetentnih novinara, bi se prvo utvrdilo, da li je netko stvarno u sukobu interesa i dali se je negdje okoristio. Ali Jurasic i posteni peofesionalni novinar su dva pojma. To crveno-zuto piskaralo podmece, izmislja i insiunira. O cijelom procesu koji je postavljen od gdje. Dalic to piskaralo nema pojma, pa trubi poput "velikih strucnjaka" Marasa, Bernardica, Grmoje, Sincica i ostalih budala iz oporbe bez veze. Kako bi bilo, da pocnemo diskutirati o novinarskoj petoj koloni cetnika ili komunjara po medijima, da pocnemo diskutirati bez valjanih dokaza, iako indicija za takvu rabotu Jurasica i ostalih junaka smrdljivog novinarstva ima koliko tko hoce? Kako bi bilo da ljudi pocnu traziti zatvore za novinare i njihove Mesica i Bernardica radi veleizdaje, iako i tu indicija ima koliko tko hoce? I kako bi bilo da se Jurasica javno osudi, kao sto on osudjuje gdju. Dalic de je korumpiran i politicki prostituiran do ispod koze bez istrage, optuznice i presude? Jurasic i njegova kasta koja trci za Lekovicem bi zazivala i gradjanski rat i propast svijeta. Pa kad je to tako, zasto onda to novinarsko piskaralo ne kaze, da je Karamarko osudjen radi sukoba interesa, ne radi toga jer je bio u nekakvom sukobu, nego kao sto je kormpirana Dalija izjavila, da bi mogao doci u sukob interesa. Novinrasko smece.

VL
DU
Deleted user
17:04 16.05.2018.

sukob interesa koja groteska... Svi su politicari vodeci u sukobu interesa jer raspolazu tudjm novcem... i prisvajaju ga ba tisuce nacina...plenkovic nije znao za dopise ????????....sto on misli da je ovo 1965 godina....gdje on zivi.....

VL
RI
rimac444
21:47 16.05.2018.

Plenković je spasio državu od tsunamija i požara koji bi poharao Hrvatsku i sudbine tisuća obitelji. Veliki posao u rom je obavila Dalička, no zločinačka partija se ne može pomiriti da nagodba ide kraju pa se uključila UDBA sa tračevima da narodu baca pijesaku oči

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
18:53 16.05.2018.

iz pouzdanih izvora : pupovac je smijenio daličku...

VL
DU
Deleted user
17:21 16.05.2018.

I plenkovic bi morao otici ...zasluzio je.....

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:40 16.05.2018.

Da je zbog svega ovoga navedenog u tekstu, sam Plenković smijenio Martinu Dalić, svijet bi bio kolikotoliko u redu, međutim, ovako ispada da su isti, jer je znao za sve te rabote i ništa nije uradio, osim da ju je branio iz petnih žila, te zbog toga bi morao otići i on sam.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:39 16.05.2018.

U Hrvatskoj ništa novo, osim što je muljanje ispod žita državnih dužnosnika na čelu sa potpredsjednicom Vlade izašlo na vidjelo. Ne radi se ovdje o sukobu, već o spoju interesa državnih dužnosnika sa povjerljivim privatnicima, što je uobičajena praksa u toj "pravnoj" državi Hrvatskoj. Dakle radi se o udruženom zločinačkom poduhvatu radi pljačke financijskih sredstava od strane domaćih i inozemnih učesnika, sa Vladom kao organizatorom. Hrvatski bičina se ubija za nekoliko kila mesa (miliona kuna) za naše domaće vjerodomoljube, dok inozemnom učesniku praktično se prepušta cijeli bik (stotine miliona). Kako nitko ne bi stavljao svoju kožu na šiljak, bez svoje kile mesa, očito je da su ruke dične potpredsjednice umočene u tome do lakata. Vjerodomoljubi koji ovo opravdavaju time da se radi o sredstvima inozemnih kreditora (Hvala Bogu Rusi su najveći) su idioti ili fukare, koji lažu na kamare, jer se radi pretežito o sredstvima hrvatske države (PDV, trošarine i druga poreska potraživanja), doprinosi za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, obveze državnim tvrtkama i institucijama), kreditima HBOR i Poštove banke, potraživanjima dobavljača, mjenicama dobavljača i da se dalje ne nabraja, dakle radi se praktično o "koži hrvatske državne rage i svih domicilnih dvonožnih papkara". Treba li se stoga čuditi što je neovisna Hrvatska toliko uspješna u svemu, a pogotovo u gospodarskom višeboju, gdje vodi ljuti boj za EU šampionsku titulu sa Bugarskom.

VL
DU
Deleted user
17:52 16.05.2018.

Tja, kaj se more. Rečeno onako pučki a opet fino, čak i politički korektno, u laži su kratke noge. Dalićka se svojim laganjem u bezbroj verzija na istu temu sve više zapletala i zakapala kao pile u kučine, i Plenković Andrjuša je se morao riješiti htio - ne htio. Sad će onaj navodno vrhunski "piarovac" Macan Šokre morati "kreirati" hrpu spinova o Andjušinoj bogomdanosti za hrvatsku politiku, ali pitanje je koliko će sam Andrjuša imati koristi od toga. Kad se lavina jednom zakotrlja, tad obično ne stane dok se snježna gromada ne spusti na dno doline.A kad si jednom na dnu, teško se opet popeti na vrh, pa makar bio i biselski miljenik. Komu trebaju takvi oholice koji sebe smatraju najpametnijima u svemu a sve druge glupima kao noć? Drugim riječima, naš Andrjuša je pročitan k'o otvoreni bukvar, što bi se reklo u "regionu" (i šire).

VL
RI
rightside
18:11 16.05.2018.

ma sve pet,, jedva cekam da se vidi dali i ovdje drug grmoja i veza iz soe imaju veze sa otkrivanjem mailova i po cijem nalogu su to radili?? to je sad najvaznije pitanje,,i ne treba to izbjegavat,, bda se ta soa ranije procistila, nebi se ovo ni dogadalo,

VL
Avatar lelezik
lelezik
19:04 16.05.2018.

tako igraju najveci igraci (mafija): ako želimo maznuti veliku lovu, moramo ugurati naše ljude u vladu, ministarstva, institucije. Kad tu imamo ljude (insydere), uspjeh je zajamcen. Tako da, nije Dalicka slucajno u vladi. Njena je zadace dogovorom definirana, tako da nije ništa manje kriva od Ramljaka.................. Nije jasno samo to zašto tatekovog sinceka Marica više nitko ne spominje a od njega je sve pocelo, on je bio najvažniji trojanski konj u vladi..... ili i Plenki i HDZ-ovi clanovi vlade znaju što se tamo dogada pa nastoje gurnuti pod tepih, skriti, zamaskirati, sve što može pod tepih stati=osobne i stranacke provizije, pranje novca i sl.

VL
JO
jocorluka
19:08 16.05.2018.

Pljenki je postavljen u HDZ i HDZ se definitvno može zvati lopovska stranka,postao je pogubniji za hr od sdp. Dakle u rušenju Agrokora su aktivno učestovali HDZ a most jr držao ljestve.A sto će se dogadjati u HR bliskoj budućnosti teško je predvidjeti,jer su se hdz sdp i most dokazali kao zlo za hr (za većinu hrvatskog puka).

VL
Avatar lelezik
lelezik
18:36 16.05.2018.

“To je jedna zlocinacka organizacija, pogodovali su svojim prijateljima. Zato su uklonili Alvareza. Tu se radi o paralelnoj državi, ovlasti su se prebacivale prijateljima, poznanicima, interesnoj skupini. To je jedan bunker iz kojeg se pokušalo i još uvijek se radii od Agrokora ono što se htjelo napraviti, a to je izvuci što se može i podijeliti svojim prijateljima........ Dalicka mora otici i ne samo Dalic, ali ne s funkcije nego u Remetinec, zbog pogodovanja u protupravnom stjecanju pola milijarde kuna. Tako stecena korist se naravno, mora vratiti........Marica treba uhititi.. a razloga za to je mnogo.... ministra financija Zdravka Marica, koji je 15. ožujka izjavio kako "nisu uoceni nikakvi pojavni oblici koji bi ukazivali na nekakvo izvanredno stanje". .- Ovaj "pojavni oblik" bi trebao istog momenta dobiti potvrdu rezervacije u Remetincu zbog mogucnosti "utjecaja na svjedoke" i jedina povoljna okolost bi mu mogla biti rezervni pomocno ležaj za prvotimca da se nocu jadaju jedan drugom kako su izloženi politickom progonu.´

VL
BL
bluesbob
09:15 17.05.2018.

Nije znala? Itekak je znala samo je mislila da je nedodirljiva. A da je pravne države završila bi u tjorki.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
07:14 17.05.2018.

"Dalić se nije znala nositi 
sa sukobom interesa"... gdje si bio da o tome pišeš prošle godine?

VL
I1
ing-12345
06:40 17.05.2018.

Ovaj naslov nije točan. Dalićka nije marila za sukob interesa jer zbog bahatosti koju ima i Plenković i misli da je iznad zakona jer pripada hrvatskom plemstvu dok je običan hrvatski narod skup kmetova i ovaca koje se mogu šišatiti i musti kako plemstvo želi.

VL
Avatar lelezik
lelezik
19:03 16.05.2018.

Murganicka, Ramljak, Maric, Grabi Kitarovic , Dalicka Plenkovic, najzornije do sada su demnostrirali svu mizeriju, jad, bijedu djelovanja im, nekompetenost, neprofesionalnost, nemoralnost i maligni voluntarizma Vlade im, ministrstava im i vlastih im habitusa homo politicus-a balcanicus-a i homo sapiensa. Bježieži i spašavaj se, tko može! Ostalima, pomozi Bože! Jer Hrvatska teško da više može izaci iz te kriminalne, zlocinacke i mafijaške lože.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.