Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatično pismo
Povratak na članak

Metkovski vatrogasac napao gradonačelnika: 'Prestanite se sramotiti'

Lažete i obmanjujete javnost da JVP Metković ima 23 vatrogasca, jer ima ih točno 22, kaže vatrogasac

Komentari 11

Avatar nekakav
nekakav
14:46 17.08.2017.

pitanje za 'vatrogasca': da li u gradu ogulinu na svaku intervenciju izlazi 8 vatrogasaca? grad ogulin je, kao i grad đakovo, našice, pazin, krapina, sinj, jedan normalan grad, po ničemu ne odskače od drugih normalnih gradova. molim da se pojasni kako to da su najmanje 3 vatrogasca stalno na godišnjim odmorima, bolovanjima i slobodnim danima. ono, čisto me zanima kako ste onda uredili smjenski rad, dal to znači da u smjeni nemate utvrđen broj vatrogasaca ili što, nešto fali. drugo, npr. grad varaždin, npr. ima 51 profi vatrogasaca, a pokriva područje sa daleko većim brojem zgrada, stanovnika. vi ćete reći da nije ista opasnost od požara dolje kod vas, i gore kod njih. pa i nije, ali ljeti je ista stvar, s tim da gore ima što gorjeti, dolje baš i ne, to malo trave i suhog raslinja... i puno kamenja. ono što ja vidim u ovom pamfletu je prije svega politikanstvo, jer je očito da ste vi stranačka osoba, pa pucate po političkom protivniku. kolko vidim, 2 će od vas dobiti otkaz. i o tome se tu radi, ovo je pritisak. nego, tko je donio taj dokument na temelju kojeg vas je dvojica viška? da nije družina sinjeg galeba zvanog božo petrov, ona ista koja je rastjerala neke službenike, pa ih uz masnu odštetu nakon tužbe vraća na posao? malo je onda jasnije, samo nije jasno što se onda niste bunili, kad je vaš božo rezao? aha, rezao je po drugima... pa ste šutili. što javno ne prozivate one koji su dokument donijeli? ja ne bih herojima zvao ljude koji gase požar koje podmeću piromani.

VL
KO
koraknaprijed
14:53 17.08.2017.

"Ugroženi "MOST-ovac.

VL
DR
droza
16:31 17.08.2017.

O srce malo, kako se on samo raspisao. Još jedna Grmojina žalopojka u nizu izgubljenih pozicija i izbora.

VL
DI
dirižabl
14:54 17.08.2017.

Devet mjeseci debele hladovine i briškule te skidanja mačaka sa stabala, nisi nikakav heroj ako si plaćen za to što radiš ;)

VL
VP
vl.pinjuh
07:16 19.08.2017.

ovaj mali od Boze bas mi je ga zao , vidi te kako je njega "psihi¢" poducio o svima varijantama u vatrogastva , samo jos zamoli da te Grmoljko sprovede kroz povijest vatrogastva i spreman si za otkaz ides opett na burzu kod Boze.

VL
GU
Gustirna
17:40 17.08.2017.

Ajmo se kladiti da mu je ovo napisao petrov....

VL
Avatar Papatest
Papatest
18:13 17.08.2017.

Onaj 23-eći je gradonačelniku u guzici

VL
DR
droza
08:12 18.08.2017.

Most je u Metkoviću zapošljavao samo rođake, prijatelje, poklonike i članove Mosta. Primjerice, u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković primljeno je šest ljudi od kojih je jedan prvi rođak Nikole Grmoje, a drugi je obiteljski povezan s Božom Petrovom. To je u Metkoviću opće poznata stvar.

VL
AM
AMD------------------------
14:41 17.08.2017.

metkovic je imao casne ljude ,redne politicare hdz to nije .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.