Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dali potvrde 16-ici da su osposobljeni vozači iako nitko nije polagao ispit

Time su potvrdili da su navedene osobe završile tečaj periodičke izobrazbe u trajanju od 35 sati i  te da su osposobljeni vozači za prijevoz putnika i tereta, a bez da su pohađali i završili tečaj.
25. ožujka 2021. u 08:27 1 komentara 841 prikaza
Autoškola
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Dvojica muškarca u dobi od 38 i 42 sumnjiče se za krivotvorenje isprava.

SUSTAV ZA UPOZORENJA Neobičan postupak javne nabave u MUP-u: Jedna ponuda gotovo 10 puta manja od procijenjene vrijednosti

Kako je priopćila PU dubrovačko-neretvanska  utvrđeno je da su njih dvojica, od listopada 2019. do  veljače 2020.kao ovlašteni predavači auto škole s područja doline Neretve, službenim pečatom auto škole ovjerili i vlastoručno potpisali svjedodžbe o provedenoj periodičkoj izobrazbi vozača za prijevoz putnika i tereta na ime 14 osoba. Time su potvrdili da su navedene osobe završile tečaj periodičke izobrazbe u trajanju od 35 sati i  te da su osposobljeni vozači za prijevoz putnika i tereta, a bez da su pohađali i završili tečaj.

Također je utvrđeno da su službenim pečatom auto škole ovjerili i vlastoručno potpisali svjedodžbe o stjecanju početnih kvalifikacija vozača vozila za auto taxi prijevoz  na ime dvije osobe, čime su potvrdili da navedene osobe ispunjavaju uvjete i da su stručno osposobljeni za vozača auto taxi prijevoza, bez da su polagali ispit.

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

 

Što je istina, a što mit?
Treba li nam baš 8 sati sna, 8 čaša vode ili 10.000 koraka dnevno? Evo što kažu stručnjaci
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti